Prvaki, ki se znajo zabavati

Plesno mesto že več kot 25 let velja za valilnico plesnih prvakov, ki posegajo po najvišjih svetovnih mestih. Uspehe dobesedno nizajo, ob tem pa se seveda veliko zabavajo. Poleg plesnih tečajev in plesnih priprav, plesalci Plesnega mesta hodijo na redna druženja in izlete, kar jih že leta povezuje na poseben način.

Z najmlajšimi plesalci iz Plesnega mesta plešejo tudi ribič Pepe ter skupina Čuki. Anita Vihtelič je odgovorna za vse izjemno simpatične in zanimive koreografije, ki jih najdete tudi na spletu, še posebej pozorni pa bodite na čisto novo koreografijo skupine Čuki za pesem Urca, ki je že obnorela vse mlade plesalce, v spotu pa z otroci plešeta tudi Anita in ribič Pepe.

Marko Hren in Anita Vihtelič, vodji Plesnega mesta, sta zelo ponosna na vse svoje učitelje in izjemne rezultate njihovih plesalcev. Do zdaj so dosegli zavidljive rezultate na mednarodni ravni: 

- Svetovne in Evropske prvakinje v Hip Hopu - mladinska mala skupina

- Svetovne prvakinje v Street Show plesu - mladinska formacija

- Svetovna in Evropska prvaka v Rock n Roll-u sta bila Jaka Južnič in Helena Gutnik

- Svetovna prvaka v Rock n Roll-u Evelin Arh in Metej Matečko

- Svetovni pokal 1. mesto članska produkcija

- Svetovni pokal - več plesnih parov je v celoletnih seštevkih doseglo prvo mesto.

Dobra novica za vse, ki imate radi ples- tako za zabavo, za sprostite, druženje, ali za kaj več, na primer dosego vaših ciljev, sanj in celo najvišjih mednarodnih uspehov! Plesno mesto je odprlo vrata v novo sezono in najdete jih na www.plesnomesto.si. Poleg plesa pa lahko najdete še druge tečaje, kot so terapevtska joga, joga za nosečnice, plesni pilates za mamice z otroki, zvočne kopeli in še veliko več zanimivih tečajev.