Osrečili prvošolce 250 osnovnih šol

Prvošolci iz več kot 250 osnovnih šol po vsej Sloveniji so danes ob svojem prvem šolskem dnevu dobili posebno darilo. Prve šolske trenutke so jim namreč polepšali z Medenko, prav posebno zdravo sladkarijo iz kakovostnega slovenskega medu in sadja, ki je polna vitaminov in mineralov. Prihodnosti zdravega sladkanja pa so v prvi vrsti vrata odprli ravnatelji slovenskih osnovnih šol in s tem podprli tudi dolgoletno tradicijo slovenskega čebelarstva, saj je zdrav priboljšek narejen izpod rok izkušenih slovenskih čebelarjev in medu najvišje kakovosti, za razliko od večine ostalih sladkarij pa ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih snovi, ki lahko škodijo našemu zdravju. Otroci so lahko na prvi šolski dan poskusili 4 različne okuse – okus cvetličnega medu s cimetom, jagodo, pomarančo in limono in tako slovenski med spoznali tudi na drugačen način, ne samo kot sladilo, temveč kot pravo zdravo sladkarijo.

1250 osnovnošolcev so z več kot 10.000 priboljški razveselili Miha Jedlovčnik, Aljaž Tršar in Damjan Veber, ki so na tak način  želeli na prvi šolski dan presenetiti čim več prvošolcev in jim tako olajšati prve korake v svet učenja. » Zdrav priboljšek, ki za razliko od večine ostalih sladkarij ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih snovi, ki lahko škodijo našemu zdravju, je zagotovo dobra popotnica na tako pomemben dan. Medenka je sestavljena le iz dveh sestavin – kakovostnega slovenskega cvetličnega medu in liofiliziranega sadja, ki zaradi posebnega postopka obdelave ohrani kar 97 % vseh svojih vitaminov in mineralov«, so povedali z navdušenjem.

 

Medenka pa ni navdušila samo naših najmlajših, učiteljev in ravnateljev, temveč tudi starše, ki želijo svojim otrokom zagotoviti zdrave prehranjevalne izdelke. 

Želite poskusiti Medenko tudi vi? Kliknite TUKAJ