Kakšno je življenje, če si Miss Universe

Medtem ko Lucija Potočnih opravlja svoje dolžnosti kot Miss Universe v Sloveniji in se pripravlja na svetovni izbor, se udeležuje modnih revij, ima številna snemanja in fotoshootinge, pa Ana Haložan že opravlja delo modela, kar si je vedno želela in sanje so se ji uresničile ravno v okviru sodelovanja na izboru za Miss Universe Slovenije, ki dekletom ne nudi samo da osvojijo laskavi naziv, gredo za slab mesec v tujino na priprave na svetovni izbor in prejmejo šolnino v vrednosti 20.000 eur na ZŠEM ter še vsaj 10 drugih prestižnih nagrad, temveč zmagovalki nudijo tudi delo manekenke in modela v svetu mode v tujini. Organizatorji organizacije Miss Universe Slovenije, Kaly Kolonič in zakonca Kraljević,  so že sporočili, da so odprte prijave na casting za Miss Universe Slovenije leto 2017!

Ana Haložan, ki se ji je zaradi zmage na Miss Universe Slovenije odprla mednarodna kariera in snemanje številnih kampanj v tujini, živi svoje sanje. Ana se je ravno vrnila iz St Tropeza, kjer je snemala novo reklamo za kopalke in se družila s svetovno elito! Med drugim je bila tam tudi Ivana Trump, s katero se je naša Miss Universe pred kratkim družila tudi v Rovinju, spoznala pa je tudi svetovno znano manekenko, ki ji je iz prve roke povedala, kako je živeti v svetu mode in blišča in biti desetletja med top modno elito. Uganete, kdo je svetovno znan model na sliki?

Ana nam je zaupala podrobnosti o njenem potovanju v St. Tropez: "Prečudovito mondeno mesto, obiskala sem ga že večkrat ampak vedno z drugačnim namenom. Tokrat je bilo odlično spoznavati tako odlične in uspešne ljudi od Victorie Silvstedt do Ivane Trump...Bila sem gostja na White party v Les Moulins de Ramatuelle. Snemanje reklame za St.tropez in za Rang Rover, za kopalke Shalemar. In poletje na teh lepih peščenih plažah, hkrati odličen počitek in odlični dnevi v Tropezu. Dobila sem tudi priložnost snemati kampanijo za Pletix in to že nekaj dni po vrnitvi iz St Tropeza, saj smo snemali v Splitu. V življenju je vse mogoče, ni meja dokler imamo zdravje. Presrečna sem da sem bila model za kampanjo."

Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije pa je razkril, da prijave za Miss Universe Slovenije 2017 že odprte! Na casting se prijavite tako, da pošljete svoje podatke in sliko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Sprejemamo dekleta od 18 do 27 let! ????