Dobrosrčnost znanih do ljubke Emily

Hells Angels MC Slovenia, Gremium MC Slovenia, Firestarters MC Slovenia, Free Riders MC Slovenia, Freising Riders MC Slovenia ter XXX MC Slovenia v sodelovanju z HD Club Slovenija organizirajo dobrodelni koncert za 14-mesečno punčko Emily, ki je zbolela za redkim otroškim rakom, nevroblastomom. Emily se trenutno zdravi na hemato-onkološkem oddelku na pediatrični kliniki v Ljubljani. Za seboj že ima kemoterapije in operacijo, a njeno zdravljenje žal še ni zaključeno. 

Emily mora na zdravljenje k specialistom v London, za kar pa njena družina potrebuje 30.000 €. V želji, da ji pomagamo z zbiranjem nujno potrebnih finančnih sredstev, ki bodo Emily omogočila pot in zdravljenje v Angliji, smo se odločili, da organiziramo dobrodelni koncert, kjer bodo nastopili Šank Rock, kot predskupina pa se jim bodo pridružili Night Flight.
Koncert bo 26. avgusta 2016 od 16:00 dalje v HD Club Ljubljana (Ulica Jožeta Jame 12).

Tisti, ki bi želeli prispevati, a se koncerta ne morete udeležiti, lahko to naredite z nakazilom direktno na TRR družine:
Emily Mulalič, Hrušica 68, 4276 Hrušica
SI56 0761 4442 7676 624 (Gorenjska banka)
Namen: MC Unija za malo EmilyVsi nastopajoči se v celoti odpovedujejo honorarju – vsa zbrana sredstva bodo namenjena za zdravljenje Emily.

https://www.facebook.com/events/835364996595438/

 HD KLUB napoved koncerta od Matjaža Jelena - Šank rock

 https://www.facebook.com/hdclubljubljana/