Kako do popolne pričeske

Ste ene izmed tistih, ki si želite popolne frizure, pa ne veste kako do nje? Včasih nimamo časa iti k frizerju, da nas uredi, zato lahko za brezhibno pričesko poskrbimo na hitro tudi same, sploh v vročih poletnih dneh, ko pridemo vse razkuštrane iz plaže, čez nekaj minut pa nas partner želi peljati na večerjo. Seveda ga želimo me presenetiti in se pred njim pokazati v najboljši možni izdaji! A le kako, če imamo časa le nekaj minut, da se oblečemo, naredimo make up. Za pričesko namreč vedno zmanjka časa. A ni treba, da je tako!

Predlagamo modni čop, ki je lahko spuščen, raven, skodran ali spet v figo, iz njega lahko naredimo modno kito ali se poigramo z različnimi gumicami in že smo urejene kot iz škatlice. Je enostavno priročen in dostopen vsakemu žepu! Za nasvet smo prosili strokovnjakinjo Dito Drev Petek iz Lasuljarne v Ljubljani in Celju. "Čopek je lahko iz naravnih las ali sintetičnih las. Naravni las lahko barvajo, likajo, kodrajo, žal pri sintetičnem vse to ni možno, so pa zato 3-5 krat cenejši od enake različice dolžine v naravnih laseh. Čopki so različnih dolžin, od le nekaj centimetrov, do dolžine 70 cm. Imajo tudi različne načine pripenjanja-krokodilček, posebne sponke. Tako smo lahko hitro in enostavno urejene", je povedala Dita. Več informacij o čopkih pa najdete TUKAJ.

Uporabnica modnega čopa je tudi znana manekenka in Miss Universe Slovenije 2004, Sabina Remar, ki je rada vedno urejena. "Čopki so zelo priročni za posebne priložnosti, saj z njimi v trenutku spremenimo videz pričeske. Uporabim jih za kakšno posebno priložnost, prireditev ali pa za fotografiranje, kot na sliki, kjer smo fotografirali za mojo kolekcijo nakita Nakit by Sabina Remar. Pričesko je skreiral priznani frizer Sinan Šabić.