Trik, kako boste vedno urejene le v nekaj trenutkih

Hit letošnjega poletja so čopki, ki jih spnemo v lase le v nekaj sekundah, so različnih barv, dolžin, teksture. Tako smo urejene le v nekaj trenutkih in pripravljene za vsako situacijo. Čop lahko imamo spuščen, raven, skodran, spet v figo, iz njega naredimo kito, se poigramo z različnimi gumicami ali modnimi frizurami. Je enostavno priročen in dostopen vsakemu žepu! Za nasvet smo prosili strokovnjakinjo na tem področju, Dito Drev Petek. Z možem, priznanim frizerjem Kristijanom Petkom sta lastnika KSFH, kamor spada 5 enot, trije so saloni, dve enoti pa sta LASULJARNI- specializirani trgovini z lasuljami, lasnimi vstavki in pripomočki za njihovo nego v Ljubljani in Celju.

O najbolj zaželenem in prodajanem artiklu, čopku, je Dita povedala: "Lahko je iz naravnih las, lahko iz sintetičnih las. Naravni las lahko barvajo, likajo, kodrajo, žal pri sintetičnem vse to ni možno, so pa zato 3-5 krat cenejši od enake različice dolžine v naravnih laseh. Čopki so različnih dolžin, od le nekaj centimetrov, do dolžine 70 cm. Imajo tudi različne načine pripenjanja-krokodilček, posebne sponke".

A) Najhitreje lahko ženske pripnejo čopek na krokodilčka. Ti čopki so lahko valoviti, kodrasti, ravni, vse možne variante strukture las in seveda vse možne barve. 

B) Najbolj prodajni čopek pri njih v Lasuljarni je čopek, ki ima način pripenjanja s posebno sponko, okoli katere lahko zavijemo pripravljen šop las. Obstoja ravni model v dolžini 40 cm- AQUA, valovit model v dolžini 40 cm -WINE in krajši 30cm- TONIC. Vsak model obstoja v 12 barvnih odtenkih in je iz sintetičnih las. Kako to izgleda, si lahko ogledate TUKAJ.

Več informacij najdete tudi na www.lasulje.net

Čopki so izjemno priljubljeni tudi med manekenkami, saj so na pisti rade vedno urejene. 

Na sliki Matejka Katić, Kraljica Vrtnic 2015, foto Borut Midlil