Nova Miss Universe Slovenije

Slovenija je dobila novo Miss Universe Slovenije 2016, ambasadorko, ki bo zastopala barve Slovenije pred kar eno milijardo gledalcev na svetovnem izboru Miss Universe. Krono je prejela 24 letna Lucija Potočnik iz Mislinje. Tako so letos na odru kraljevale kar tri Štajerke! Voditeljica Kaly Kolonič, ki je v vlogi voditeljice navdušila že četrto leto zapored, Ana Haložan, Miss Universe Slovenije 2015, ki je na odru povedala svojo ganljivo zgodbo, ob koncu prireditve pa predala svojo krono tretji Štajerski, novopečeni Miss Universe Slovenije 2016, Luciji Potočnik, ki je prejela kar enajst nagrad, kot glavno nagrado pa je dobila štipendijo v vrednosti 20.000 eur na ZŠEM-u. »Občutki so polni veselja ter lepih spominov, tako na prijetne sotekmovalke kot na celotno organizacijo Miss Universe Slovenije. Hvaležna sem vsem, ki so me pri tem glasno podpirali in mi skozi vse priprave stali ob strani z modrimi nasveti in pozitivno energijo. Vsi ti trenutki bodo zame nepozabni«, je povedala Lucija Potočnik, ki je svojo vlogo nove Miss Universe Slovenije resno vzela. Že takoj naslednji dan je bil za njo pester in delaven: »Od vsega pričakovanja in navdušenja sem se zbudila že 2 uri pred nastavljenim alarmom. Ta čas sem izkoristila za odpiranje daril, ki sem jih prejela od sponzorjev: čevlji Humanic, kopalke Pletix, oblačila Comma, Taittinger, makeup set iz Make up studia Bella, izdelke za lase iz frizerskega salona Mihaele Obner, nakit zlatarne Dodič in čudovito kreacijo rdeče obleke znamke Arrmal by Dalila, ki sem jo nosila na izboru.  Po zajtrku je sledilo urejanje ter fotografiranje s fotografom Samom Mervarjem. S strani organizacije Miss Universe sem bila  seznanjena z nadaljnjimi pravili. Čakalo pa me je tudi številčno podpisovanje papirjev. Dan sem seveda preživela tudi v krogu najbližjih, ob koncu dneva pa sem z veseljem skočila še v bazen, da sem pregnala vročino.«

Tekmovalke so se žiriji predstavile v poletni kolekciji Comma in kopalkah Pletix, čevljih Humanic in večernih oblek Armall, ki jih je kreirala nekdanja Miss Universe Slovenije Dalila Dragojević- Velić. Organizatorji letošnjega izbora, Vladimir in Marija Kraljevič, Mediaprodukcija in modna agencija Vladis  in Kaly Kolonič, Agencija Ekskluzivno, so nad samim izborom in odzivi več kot zadovoljni, novi Miss Universe pa iskreno čestitajo in ji želijo nepozabno leto v njeni novi in pomembni vlogi. Lucijo Potočnik namreč čaka leto polno potovanj, daril, novih poznanstev in številnih priložnosti.

Miss Fotogeničnosti je izbrala javnost preko uradnega FB profila Miss Universe Slovenija, naziv pa je domov odnesla Sabina Mars. Miss Simpatičnosti so izbrale tekmovalke med sabo ter naslov dodelile Loli Jevtić. Druga spremljevalka je postala Ljubljančanka Kaja Jokić, prva spremljevalka Mariborčanka Tanja Božič, zmagovalka pa Mislinjčanka Lucija Potočnik, ki zaključuje magistrski študij na Pedagoški fakulteti v Mariboru in v prostem času poprime tudi za delo na podeželju. Uživa v teku, plavanju, potovanjih, v postavljanju novih izzivov in v veliko ostalih stvareh, ki  se jih loti maksimalno ter z nasmehom na obrazu.

Na izboru, ki je trajal 80 minut so nastopili Jacques Houdek, Klemen Bunderla, Alex Volasko in Rebeka Dremelj, zmagovalko pa je izbrala 10 članska mednarodna komisija. Posnetek prireditve si boste lahko ogledali v nedeljo, 3. julija ob 20h na POP TV.

.be">
.be

Na sliki Ana Haložan, Miss Universe Slovenije 2015, voditeljica Kaly Kolonič, Lucija Potočnik MUS2016, Vladimir in Marija Kraljević, lastnika licence MUS, pevec Jaques Houdek