Lepa Brena dobila pregrešno draga darila!

 Danes odpira svoja vrata že 10. Carraro fest, ki je zagotovo eden izmed najbolj fejst festivalov v Sloveniji! Trajal bo kar neverjetnih pet dni. Uvod se je že zgodil 18. junija s posebno tekmo ameriškega nogometa. Glavno koncertno dogajanje bo od 23. do 26. junija, ko se bo na odrih zvrstila paleta izjemnih glasbenih zvezd. Najbolj vroča večera festivala bosta petek, 24.6., ko je na sporedu rock večer legend ter 25.6., ko se bo zgodil težko pričakovani nastop lepe Brene. Balkanska diva bo v Celju nastopila po skoraj četrt stoletja, spala bo v kraljevskem apartmaju, v dar bo dobila zlato verižico in penino v vrednosti 1.900 eur.

»Nazadnje sem nastopila v Celju davnega leta 1983, na dveh razprodanih koncertih v dvorani Golovec, tako da se koncerta v juniju izjemno veselim, prav tako moje zveste publike, ki je tako dolgo časa čakala na koncert. Ta koncert bo resnično nekaj posebnega, saj bom na njem pela samo moje največje hite, tako bi lahko ta koncert v bistvu označila kot neke vrste The Best of  Lepa Brena koncert«, nam je zaupala priljubljena pevka.

Isti večer, 25. junija, bo nastopil tudi priljubljen band Lexington. Dan prej, bo vroč rock večer legend, ko bodo na odru  stali Bajaga i Instruktori ter Prljavo kazalište, uvod v rock večer pa bo potekal z nastopom Uroša Periča. Spremljevalen program bo prav tako pester, saj bodo vsi, ki bodo obiskali Carraro fest deležni nastopov Dalmatinskih klap, pestrega otroškega programa, kjer bo najmlajše pozdravil tudi ribič Pepe, nedelja pa bo pestra tudi zaradi Vagabundov, Veselih Štajerk in skupine Begini. Ne zamudite tudi posebnega balonarskega festivala, tradicionalne pijače Carraro boom, razstav, modne revije in velikega ognjemeta! Carraro fest, najbolj fejst festival v Sloveniji!

 

»Carraro fest bo največji do sedaj, na novi in stari lokaciji pričakujemo v petih dneh tudi do 25000 ljudi, Carraro fest bo tudi najdaljši do sedaj, trajal bo 5 dni, na celotnem območju Avenije pod Golovcem. Tudi to leto bomo humanitarno dejavni upoštevajoč trenutno gospodarsko situacijo.
Letos bo jubilejni 10. Carraro fest, s katerim želimo v mestu razširiti obzorje kulturnega turizma ter z večjo prepoznavnostjo mesta doseči več in to že v bližnji prihodnosti. Gostinstvo je posel, ki ga rad opravljam, Carraro fest pa je neka dodana vrednost, ki ohranja mojo voljo do dela z ljudmi. Njihovo veselje, rajanje in druženje na prireditvi doživljam z občutkom, da sem nekomu polepšal dan ali noč, kar pa je v današnjem času precej. Prepričan sem, da bo mesto Celje še dolgo tradicionalni gostitelj Carraro festa »za vse tiste, ki so fejst« in takšnih je v našem mestu veliko. Tako se veselim, da bodo tudi letos obiskovalci »celjske noči« preživeli veselo, po knežje«, je zaupal organizator Milan Kojić.