Osvoji vstopnico za koncert Lepe Brene!

Lepa Brena se v Slovenijo vrača 25. junija, kjer bo po dolgih 23. letih nastopila na Carraro festu, ki je letos jubilejni deseti zapored. Zabava bo trajala kar od 23. do 26. junija, ogrevanje pa bo že 18. junija s posebno tekmo ameriškega nogometa.

Če želiš nagradno vstopnico, nam pošlji pravilen odgovor do konca tega meseca na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vprašanje se glasi: Lepa Brena je posnela nov videospot, kako je naslov spota?

a) Boginja

b) Carica

c) Kraljica

 

Balkanska diva bo kmalu razveselila svoje oboževalce na velikem koncertu, saj se po skoraj četrt stoletja vrača v Knežje mesto, v Celju bo nastopila 25. junija na Carraro festu. »Nazadnje sem nastopila v Celju davnega leta 1983, na dveh razprodanih koncertih v dvorani Golovec, tako da se koncerta v juniju izjemno veselim, prav tako moje zveste publike, ki je tako dolgo časa čakala na koncert. Ta koncert bo resnično nekaj posebnega, saj bom na njem pela samo moje največje hite, tako bi lahko ta koncert v bistvu označila kot neke vrste The Best of  Lepa Brena koncert«, nam je zaupala priljubljena pevka. Carraro fest bo letos potekal od 23. do 26. junija v Celju, kjer bodo nastopili tudi Bajaga, Prljavo kazalište, Beginni, Uroš Perič, Dalmatinske klape in mnogo drugih izvajalcev, poskrbljeno bo tudi za otroški program, največjo pleskavico, obilo zanimivosti in balonarsko presenečenje ter ognjemet. Več informacij lahko preberete TUKAJ