Kupid Ljubo kriv za poroko

Čeprav je njun poročni dan zaznamoval dež, se je prav v trenutku civilne obreda Sanjske ona-on poroke nebo zjasnilo. Na idilični lokaciji ob Ribniku pri Lisjaku sta svoj da dahnila Romana in Marko, zmagovalca natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, ki ga vsako leto organizira spoznavni portal ona-on.com.

Spoznala sta se na ona-on.com …

… kjer je Marko prvi kliknil Romano. Prek ona-on.com sta klepetala kakšen teden, preden sta šla na prvi zmenek pa so minili kar trije meseci. "Romana je prva predlagala srečanje v živo, a se je malo zavleklo, saj sem bil precej zaseden," se spominja Marko.

Ko sta se končno uskladila, sta se dobila na prvem zmenku. "Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali," se spominjata mladoporočenca. Preberite njuno celotno zgodbo.

 Še iščete svojo ljubezen? Poiščite pravo osebo zase na ona-on.com!

Od kočije do usodnega da

Romana in Marko sta na svoj poročni dan odličen vtis naredila že takoj na začetku, saj sta se do lokacije civilnega obreda pripeljala s kočijo, ob prihodu pa sta oba naravnost žarela. Še posebej nevesta, ki je svojo sanjsko obleko našla v poročnem salonu White Couture, za njen celoten izgled pa so poskrbeli še v frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič.

Po usodnem da sta si mladoporočenca nataknila poročna prstana iz Zlatarnice in nazdravila s svojimi svati. Civilni obred je zaznamovala harmonika, rdeča preproga, po kateri sta se sprehodila novopečena mož in žena ter odlična kulinarika iz gostinstva Lisjak.

Žur do jutra s 6pack Čukurjem

Poročna zabava Romane in Marka se je nadaljevala v Lisjakovem logu, le streljaj od Ribnika pri Lisjaku. Pod šotorom in za okroglimi mizami, kjer so se iz sredine bleščale dekoracije iz floristike Happy Day in številke miz z imeni iz Kaligrafije s Katarino, je okoli 80 svatov uživalo v svečani večerji – najprej ob dveh vrstah juh in nato še v odlični glavni jedi.

Romana in Marko sta nas nato očarala s čustvenim plesom na skladbo “Show me love” (slo: Pokaži mi ljubezen), njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo!

Posebna poročna torta s sabljo

Kmalu je sledila še kulinarična kraljica večera - poročna torta, ki so jo pripravili v Kavarni Pri Nejcu. Torta je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videografer Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on poroko.

 Še iščete svojo ljubezen? Poiščite pravo osebo zase na ona-on.com!

Na ona-on.com se vsako leto spozna 1.000 parov

 

Vsako leto se na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com spozna več kot 1.000 parov, kar pomeni, kar približno 15.000 parov v zadnjih 15 letih. Nekateri pari svoje zgodbe o spoznavanju delijo z nami na natečaju Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com. Sta se spoznala na ona-on.com? Delita svojo zgodbo z nami!

Foto: KMarcella

SLIKE IZ POROKE SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ