Sanjska poroka

Romana in Marko sta mlad in energičen par, ki sta svojo ljubezensko zgodbo pričela pisati pred dvema letoma. Zanju je bil usoden prvi klik na ona-on.com, ko sta se našla in hitro pričela pogovor. Več o njuni zgodbi smo ekskluzivno izbrskali za vas in skorajda mladoporočencema postavili nekaj zanimivih vprašanj.

Koliko časa je minilo od prvega sporočila do prvega zmenka?

Romana & Marko: "Od prvega sporočila do prvega zmenka je trajalo 2 meseca, ker sva bila oba bolj previdna. Oba sva imela kar nekaj slabih zvez, oba je bilo strah, da bova spet razočarana. Poleg vsega tega pa sva v teh dveh mesecih dopisovanja kar veliko stvari izvedela drug o drugem."

Kam sta šla na prvi zmenek?

Romana & Marko: "Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali. Morava priznati, da je teh nekaj ur minilo prehitro."

Kateri je glavni razlog, da sta se zaljubila drug v drugega?

Romana & Marko: "Glavni razlogi so bili odkritost, iskrenost, preprostost. Naj ne pozabiva tudi na nekaj skupnih hobijev, istih pogledov ter iskrice, ki je priskočila na prvem zmenku."


Katere stvari obožujeta drug pri drugem?

Romana & Marko: "Misliva, da je bolje da vprašate, katerih stvari ne obožujeva drug pri drugem ;) Obožujeva vse, tako kot notranjost tako tudi zunanjost."

Nam zaupata kakšen zanimiv pripetljaj v vajini zvezi?

Marko: "Bilo je kar nekaj zanimivih pripetljajev, presenečenj. Romana me je nahecala, da me v enem lokalu pri točilnem pultu čaka presenečenje, tam pa je bila ona. Velikokrat je prišlo do nepričakovanih oziroma nenačrtovanih zmenkov, najin prvi dopust, številni izleti, ... "

Kdaj sta vedela, da se želita poročiti?

Romana & Marko: "Da se želiva poročiti, je bila od obeh skrita želja, ki se nama je zdela nemogoča, že preden sva začela zvezo. Poroka je velik finančni strošek in težko je najti tistega pravega partnerja, s katerim bi preživela celo življenje. Potem pa sva se našla in želja po poroki je bila še večja. Veliko sva se pogovarjala o poroki, ki se je takrat zdela nedosegljiva. Na ona-on natečaj Najina zgodba sva se prijavila prav zaradi želje po poroki in se tudi potrudila, da sva dobila največ glasov."

Sta se pred prijavo na natečaj zaročila?

Romana & Marko: "Zaročila sva se na najino obletnico oziroma malo preden sva izvedela, da sva zadela Sanjsko poroko."

Zakaj sta se odločila sodelovati na natečaju?

Romana: "Za sodelovanje sva se odločila iz čiste 'zajebancije'. Sama sem dobila po mailu poziv na natečaj Najina zgodba in sem se hecala, da naju bom prijavila. Marko je pa vedno rekel, da ne upam. Več kot očitno sem si upala, saj je najina poroka pred vrati :) Ker sva pa že oddala najino zgodbo, sva se tudi potrudila, da sva dobila največ glasov. Ob tej priliki bi se rada zahvalila vsakemu, ki je oddal glas za naju. Hvala vam iz srca. Omogočili ste nama najlepši in najpomembnejši dan v najinem življenju."

Kakšni so bili občutki, ko sta izvedela, da sta prejela Sanjsko poroko 2016?

Romana & Marko: "Še preden sva izvedela, da sva dobila nagrado, sva se na poti na piknik hecala, da bova lahko drugi dan staršem izdala, da se drugo leto poročiva. Seveda je bilo vse to v hecu in glede na število prijavljenih parov sva imela tudi malo možnosti. Ko sva pa dejansko izvedela, da sva dobila Sanjsko poroko, sva bila pa oba prijetno šokirana. Nisva se niti zavedala, da je to res. Občutki so bili zelo zanimiv in mešani, seveda vse pozitivno :)"

Vajina Sanjska poroka se nezadržno bliža. Sta že kaj živčna ali se veselita?

Romana & Marko: "Ja, res se hitro bliža. Lani se nama je zdelo še zelo dolgo, ampak smo tik pred tem, da rečeva že ta težko pričakovani DA. Morava biti odkrita, da nisva živčna, vsaj ne še :) Verjetno 
bo tista živčnost prišla zadnji dan, iz petka na soboto. Bolj naju skrbi, da bo vse potekalo tako, kot sva si zamislila. Se pa vsekakor veseliva tega dne."

Kako si predstavljata vajino Sanjsko poroko?

Romana & Marko: "Najino Sanjsko poroko si predstavljava popolno, malo drugačno od klasike, nekaj posebnega in drugačnega. Vsekakor ne preveč kičasto, ker sva preprosta. Tukaj pa tudi ne sme manjkati popolna poročna obleka, sanjski šopek, torta, okusna hrana ter pa pijača :) In pa veliko dobre volje ter smeha."

Kako vzdržujeta dobro partnersko zvezo?

Romana & Marko: "Najino zvezo vzdržujeva predvsem z veliko pogovora, seveda tudi kompromisi, odkritostjo in iskrenostjo. Seveda pa ne primanjkuje tudi nežnosti in čustvenosti. To so stvari brez katerih zveza ne deluje dolgo."

Morda poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Romana & Marko: "Poznava kar nekaj parov, ki so se spoznali na ona-on, in tudi na drugih portalih."

Bi Samskim priporočala uporabo ona-on.com?

Romana & Marko: "Vsekakor bi priporočala uporabo portala tudi drugim samskim. Glede na naš tempo življenja je spoznavanje partnerjev preko portalov še najbolj enostaven in misliva, da tudi najbolj uporaben. Že takoj na začetku lahko sam izločiš določene osebe oziroma iščeš partnerje po svojih idealih."

Kaj bi svetovala samskim, ki še iščejo svojo ljubezen?

Romana & Marko: "Samskim, ki so še v lovu za svojo ljubezen oziroma pravega partnerja, bi pa svetovala, da naj vztrajajo v svojem iskanju, naj bodo odkriti in resni. Velikokrat naletiš na osebe, ki so kar tako prijavljene, da preganjajo dolgčas. Seveda pa morava omeniti tudi to, da se naj ne pretvarjajo, da so nekaj, kar niso, naj bodo to, kar tudi v resnici so."

Še brez svoje sorodne duše? Preizkusi ona-on.com in spoznaj pravo ljubezen!

VEČ SLIK NAJDETE TUKAJ