Jutri še zadnji casting za Miss Universe Slovenije

Bliža se izbor za Miss Universe Slovenije, ki bo letos že 24. junija, ko bo aktualna Miss Universe Ana Haložan predala krono naslednici. Za Ano je fantastično leto, polno razburljivih dogodkov. »Vsak dan večje stvari, večje izkušnje, vse to in še več mi je dalo tekmovanje za Miss Universe. Nekako iz mojega vidika bi vsekakor vsem rada povedala, da je pomembno, da živite za svoje cilje, da ni važno od kod prihajate,  ampak je važno, da imate radi svoje delo in si upate imeti visoke cilje. Seveda se stvari ne zgodijo čez noč, a  s trdim garanjem vsekakor lahko prideš do želenih ciljev. Vesela sem, da se storila prvi korak in zbrala pogum, da se prijavim na tekmovanje za Miss Universe Slovenije, ki mi je popolnoma spremenilo življenje in mi odprlo vrata v svet. Res se iskreno zahvaljujem vsem povabilom in tudi odlični organizaciji in vodstvu, ki skrbi zame, zakonca Kraljević in piarovka Kaly Kolonič. V tem trenutku se v mojem življenju vse odvija zelo hitro in v pravo smer«, nam je zaupala zaenkrat še aktualna Miss Universe Slovenije, Ana Haložan.

Prvi casting za Miss Universe Slovenije 2016 je za nami. Za vsa dekleta, ki so zamudila priložnost, pa je tukaj fenomenalna novica, saj bodo organizatorji poskrbeli še za en casting, ki bo 11. maja ob 11h v Austria Trend Hotelu- Gym24. "Vsako leto pripravimo dva castinga, saj se zaradi višje sile vsa dekleta ne morejo udeležiti castinga v prvem terminu. Resnično želimo dati vsem priložnost, da izkusijo največje lepotno tekmovanje pri nas in v svetu", je povedal organizacijski odbor Miss Universe, ki ga sestavljajo Kaly Kolonič ter njena Agencija Ekskluzivno iz Slovenije in zakonca Kraljević iz Mediaprodukcije iz Hrvaške. Prijave na casting so možne na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. In zakaj se sploh prijaviti na casting? Vse finalistke so namreč deležne številnih nagrad, brezplačnih priprav in nastopa na finalnem večeru, ki ga obišče več kot tisoč ljudi, iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, med njimi so znani fotografi, modno oblikovalci, modne agencije, sponzorji in pomembneži. Prav tako si prireditev preko prenosa v živo ogleda več milijonov ljudi iz 90 držav. Vaša usoda je v vaših rokah, morate jo samo izkoristiti. Prvi korak je vsekakor, da se prijavite na casting ... Pravila: Na casting se lahko prijavijo dekleta, ki niso poročena, ločena, mamice ali nosečke, ki so s 1.1.2016 dopolnile 18 let in niso starejše od 27 let. 

Nekdanje Miss Universe Slovenije, Sara Savnik, Urška Bračko, Iris Mulej, Mirela Korač, Nataša Pinoza, Marika Savšek, Dalila Dragojević, Polona Baš, Sabina Remar, Anamaria Avbelj, Ema Jagodic, Tjaša Kokalj in številne druge ter aktualna miss Universe Ana Haložan, imajo vsaka svojo zgodbo. Vsem se je življenje spremenilo z nastopom in zmago na izboru za Miss Universe. Izbor jim je prinesel novo usodo, ki jim je odprla vrata v poslovni svet, svet šovbiznisa in svet mode.

Novost letošnjega tekmovanja Miss Universe Slovenije je ta, da bo poleg nastopa na finalnem večeru največjega lepotnega izbora pri nas in v svetu, določenim dekletom ponujena možnost za delo v modni agenciji Vladis, ki deluje na področju Evrope in New Yorka in s tem delo v svetu modelinga, kar je želja marsikatere tekmovalke. Pogodbo za Vladis sta že podpisali aktualni Miss Universe Slovenije in Hrvaške, Ana Haložan in Barbara Filipović, ki sta že začeli delati v svetu modelinga. Ana je že posnela fotoshooting v New Yorku s svetovno priznanim fotografom Fadilom Berisho, pred dnevi posnela video reklamo za očesno kliniko Svjetlost, imela shooting v Splitu in posnela editorial za revijo Gloria. Kmalu jo čakajo že nova slikanja in snemanja, česar se naša aktualna Miss Universe že veseli, saj so se ji izpolnile njene najbolj skrite sanje, da bi delala v svetu modelinga, in to vse samo zato, ker se je prijavila na casting za Miss Universe Slovenije, kjer se je njena kariera začela povzpenjati strmo navzgor. Ana Haložan bo svojo krono naslednici predala že konec junija, najbolj pa ji bo v spominu ostal obisk New Yorka, fotoshootingi s svetovno znanimi fotografi, intervju na Fox Tv in CNN- N1, kjer jo je gledalo več milijonov ljudi, srečanje s filmski zvezdnikom Harrisonom Fordom, prijateljstvo z aktualno Miss Universe, obisk Trump Towerja in klepet z Ericom Trumpom, srečanje s hrvaško predsednico, obisk pri Gimmiju Baldininiju, svetovnemu oblikovalcu čevljev, številna potovanja v različne države, nova poznanstva in fantastične izkušnje.