Novost izbora Miss Universe Slovenije!

Nekdanje Miss Universe Slovenije, Sara Savnik, Urška Bračko, Iris Mulej, Mirela Korač, Nataša Pinoza, Marika Savšek, Dalila Dragojević, Polona Baš, Sabina Remar, Anamaria Avbelj, Ema Jagodic, Tjaša Kokalj in številne druge ter aktualna miss Universe Ana Haložan, imajo vsaka svojo zgodbo. Vsem se je življenje spremenilo z nastopom in zmago na izboru za Miss Universe. Izbor jim je prinesel novo usodo, ki jim je odprla vrata v poslovni svet, svet šovbiznisa in svet mode.

Novost letošnjega tekmovanja Miss Universe Slovenije je ta, da bo poleg nastopa na finalnem večeru največjega lepotnega izbora pri nas in v svetu, določenim dekletom ponujena možnost za delo v modni agenciji Vladis, ki deluje na področju Evrope in New Yorka in s tem delo v svetu modelinga, kar je želja marsikatere tekmovalke. Pogodbo za Vladis sta že podpisali aktualni Miss Universe Slovenije in Hrvaške, Ana Haložan in Barbara Filipović, ki sta že začeli delati v svetu modelinga. Ana je že posnela fotoshooting v New Yorku s svetovno priznanim fotografom Fadilom Berisho, pred dnevi posnela video reklamo za očesno kliniko Svjetlost, imela shooting v Splitu in posnela editorial za revijo Gloria. Kmalu jo čakajo že nova slikanja in snemanja, česar se naša aktualna Miss Universe že veseli, saj so se ji izpolnile njene najbolj skrite sanje, da bi delala v svetu modelinga, in to vse samo zato, ker se je prijavila na casting za Miss Universe, kjer se je njena kariera začela povzpenjati strmo navzgor.

Prvi casting za Miss Universe Slovenije 2016 je za nami. Za vsa dekleta, ki so zamudila priložnost, pa je tukaj fenomenalna novica, saj bodo organizatorji poskrbeli še za en casting, ki bo 11. maja ob 11h v Austria Trend Hotelu- Gym24. "Vsako leto pripravimo dva castinga, saj se zaradi višje sile vsa dekleta ne morejo udeležiti castinga v prvem terminu. Resnično želimo dati vsem priložnost, da izkusijo največje lepotno tekmovanje pri nas in v svetu", je povedal organizacijski odbor Miss Universe, ki ga sestavljajo Kaly Kolonič ter njena Agencija Ekskluzivno iz Slovenije in zakonca Kraljević iz Mediaprodukcije iz Hrvaške. Prijave na casting so možne na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. In zakaj se sploh prijaviti na casting? Vse finalistke so namreč deležne številnih nagrad, brezplačnih priprav in nastopa na finalnem večeru, ki ga obišče več kot tisoč ljudi, iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, med njimi so znani fotografi, modno oblikovalci, modne agencije, sponzorji in pomembneži. Prav tako si prireditev preko prenosa v živo ogleda več milijonov ljudi iz 90 držav. Vaša usoda je v vaših rokah, morate jo samo izkoristiti. Prvi korak je vsekakor, da se prijavite na casting ... Pravila: Na casting se lahko prijavijo dekleta, ki niso poročena, ločena, mamice ali nosečke, ki so s 1.1.2016 dopolnile 18 let in niso starejše od 27 let. Ob prijavi na casting napišite vaše podatke in priložite vašo sliko v kopalkah. 

Na sliki: Casting v teku- fotograf Samo Mervar, Miss Universe Ana Haložan, Vodja PR Agencije Ekskluzivno in voditeljica Kaly Kolonič, Lastnik licence MUS Vladimir Kraljević