Čolić bo kmalu slavil

Nedvomno največja zvezda Balkana, ki je že dve leti nepretrgoma na turneji, v kateri je pel že pred pol milijona ljudmi, napoveduje koncertni spektakel ta petek v Mariboru. To pa bo tudi edinstvena priložnost, ko bomo lahko velikega pevca videli na odru v Sloveniji, saj pravi, da ga nekaj časa po tem koncertu ne bo. Čolić bo letos slavil svoj 65. rojstni dan, še vedno pa je v odlični formi in poln energije. »Energija je nekaj, s čemer se rodiš, nekaj kar ti je dano od Boga, mogoče je to neka inspiracija, pozitivno razmišljanje, ljubezen, ki jo poskušaš deliti z drugimi, da imaš rad svet okoli sebe in se veseliš ljudi in prijateljstev«, nam je zaupal veliki zvezdnik. In kako bo slavil svoj rojstni dan, ki bo 30. maja? »Rojstni dan niti ne praznujem zadnje čase, je pa seveda vse tudi odvisno od tega, kje se tisti dan nahajam. Nikoli nisem pretiraval v teh praznovanjih,  bolj praznujem zaradi druženja, kot zaradi samega sebe. V principu sem pogosto na ta dan ravno na poti, tako da navadno rojstni dan proslavim s kosilom, kjer se nahajam in z družino, popolnoma spontano.

Dvojček, s podznakom v škorpijonu in veliki ljubljenec ženskega občinstva se je razgovoril tudi o ženskah. Zaupal nam je, kaj najprej opazi pri ženski: »"Ženska mora biti ženstvena in imeti mora stil, na nek način namreč to najprej pritegne pozornost. Pomemben je lep nasmeh, na primer oči in vsekakor lep izgled z vsemi atributi, ki jih ženska nosi. Veliko bolj kot fizičen izgled je ta neka notranja lepota."

 

Ne zamudite koncerta, ki bo 15. aprila v dvorani Tabor, kjer bo skupaj s Čolićem pelo nekaj tisoč ljudi, iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije in Črne gore. Vsekakor bomo kmalu zabeležili izjemen koncertni spektakel, o katerem se bo še dolgo govorilo in pisalo!

 

foto:Keky