Vas zanima, kakšna je Monica Belluci brez ličil?

Nico Baggio, ki prihaja k nam na Sejem kozmetike in lepote Love Beuty 9.aprila, na Gospodarsko razstavišče, svoj šov "Celebrity make up", pa bo imel ob 16h, je znan in priljubljen vizažist slavnih, zato nam zna povedati, kako izgledajo zvezde brez ličil. To bo z nami delil na Sejmu lepote in kozmetike, predvsem pa se bo posvetil delu, kjer se bo razgovoril, kako naredi zvezde še bolj lepe. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Sharon Stone, Iman, Michelle Pfeiffer, so le nekatere od slavnih osebnosti, ki jih je naličil v svoji dolgoletni karieri. Vprašali smo ga nekaj zanimivih stvari in ekskluzivno nam je odgovoril.

1)            Kako se delo na terenu, ko imate v delu slavne osebe razlikuje od dela z navadnimi smrtniki? 

Glede dela ni nobene razlike med slavno osebo in običajno žensko. Z žensko publiko lahko bolj slediš modi, trendu ličenja in smeri v katero se nagiba. S slavnimi osebami pozabim na modno ličenje, pri njih poudarim efekt senčenja/svetlenja in popolne korekcije za pomladitev osebnosti. V ospredju je poudarek na šarmu, karizmi, stilu in eleganci celebrity.

2)            Katere stvari še posebej radi opravljate in so vam motivacija?

Zelo mi je všeč raziskovanje, spogledujem se s svetom umetnosti, raznovrstnih predstav, zadnje čase pa mi je postal internet tudi velik pripomoček, ki mi pomaga pri stimuliranju pomembnih in inovativnih idej.

3)            Ste mnenja, da se mora človek v življenju venomer izobraževati in biti v trendu z novostmi?

Trend in moda sta velik stimulans za obnavljanje in spremembe, ampak ne smemo postati njihovi sužnji.

Sejem LOVE BEAUTY, v sodelovanju z Beauty Forumom bo za Slovenijo zagotovo največji tovrstni kozmetično, lepotno, modni dogodek, ki ga do zdaj še ni bilo pri nas! Več o programu preberite TUKAJ.

Na sliki: Nico Baggio med ličenjem Monice Belluci