Poseben posnetek Čolića namenjen Slovencem

Največja pop zvezda Balkana, Zdravko Čolić, se po 7 letih vrača v Maribor. Vstopnice so že v prodaji, Čolić pa seveda obljublja koncertni spektakel. Zvezdnik se koncerta že veseli, ob tej priložnosti pa je povedal: "Od zadnjega nastopa v Mariboru, v dvorani Tabor, v kateri bom nastopil tudi 15.4., je minilo že sedem let. V posebno čast mi je, da se bom lahko ponovno družil s publiko, ki mi je zelo pri srcu. Zelo rad prihajam v Maribor, se sprehajam po Pohorju, kar mi je poseben užitek, še posebej pa se veselim, da se bom srečal s starimi prijatelji. Iskreno se veselim koncerta in druženja, verjamem, da bo to lep večer, ki nam bo vsem ostal še dolgo v spominu".

Po največji razprodani turneji Zdravka Čolića, kjer je kralj zabavne glasbene scene v 25 mesecih obiskal čez 45 mest ter pel pred 450.000 ljudmi, bo legendarni pevec 15. aprila 2016 nastopil tudi v Sloveniji. Po sedmih letih se Čolić ponovno vrača v mariborsko dvorano Tabor. Slovenska publika bo lahko tako z najbolj popularnim srbskim pop pevcem prepevala hite, kot so Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Pjevam danju, pjevam noču, Kazna i zločin, Kao moja mati, Čija je ono zvijezda, Stanica podlugovi, Zagrli me ter hite iz zadnjega albuma Barut i vatra, kot na primer Esma in Zar se nismo shvatili …

Publika, ki ga vztrajno spremlja na njegovih nastopih je različnih let, kar še posebej veseli priljubljenega pevca, saj se s tem samo potrjuje dejstvo, da njegove pesmi obožujejo vse generacije. Lastnik in avtor mnogih hitov, ki je napolnil vse dvorane in arene v regiji, tokrat najavlja spektakularen koncert v Sloveniji, 15. aprila v Mariboru. Vstopnice bodo v prodaji od 9. marca dalje preko sistemov Eventim, prvih 500 vstopnic pa se bo dalo kupiti po ugodnejših cenah.O zadovoljstvu svoje najdaljše turneje Vatra i barut, ki je trajala skoraj dve leti in je izpolnila njegova pričakovanja, saj je Čolić nastopil skupno pred skoraj pol milijona glavo množico, je pevec povedal: »Še vedno se držim pravila, da je nova plošča povod za nove nastope, v bistvu pa je to, ali si ljudje želijo, da te vidijo in slišijo pravzaprav zadostno, da se pojaviš in narediš koncert. Še vedno se trudim, da svoje nastope začinim z nečim novim. Mislim, da tako dobro obdobje nisem imel že desetletje.« Spektakularen nastop pa obljublja tudi v Mariboru, kamor se vrača po pravljičnih sedmih letih, kar v njem vzbuja dobro mero nostalgije.

Čolić je za Slovence posnel tudi prav poseben posnetek: 

.be">
.be