Svetovne zvezde lepote že aprila v Sloveniji

Največji sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM že 9. in 10. aprila 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Pričakujte največje svetovne zvezde lepote!

Poleg slovenskih vodilnih lepotnih strokovnjakov bo sejem gostil svetovno znanega lepotnega guruja Nica Baggia, ki sodeluje s Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Naomi Campbel, Claudio Schiffer, Monico Belluci, Dolce & Gabbana, Prado in drugimi. Na sejmu si boste lahko ogledali posebne lepotne šove, modno revijo Miss Universe Sare Savnik, lepotne trike, se udeležili predavanj in uživali v pestri ponudbi številnih razstavljalcev. 

"V veselje nam je, da pripravljamo dogodek, ki bo v Sloveniji povezal vso lepotno industrijo. Še več, pritegnili smo tudi tujega partnerja - Health and Beauty iz Nemčije, kateri s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira BEAUTY FORUM dogodke.  Health and Beauty izdajaja mnogo revij, med nijmi tudi BEAUTY FORUM revijo, ki je namenjena predvsem profesionalncem v lepotni industriji. Dostopna je v lepotnih salonih, širšemu krogu strank in ostalim, ki jih zanima lepota. Prvo številko revije BEAUTY FORUM bomo v slovenščini izdali v času sejma", je povedal Jure Šlehta, idejni vodja sejma Love Beauty, ki je dodal: "Sejem bo razdeljen na dva osnovne segmenta, kar je novost na tovrstnih dogodkih, tako bomo pod eno streho privabili najširšo možno ciljno skupino razstavljavcev, predstavila pa se bo tudi profesionalna dejavnost in ponudba, predstavile se bodo tudi dejavnosti, ki so namenjene končnemu uporabniku, ter zelo pomemben kongresni del, ki bo zajemal paleto zanimivih predavanj - od strokovnih pa vse do splošnih tem, namenjenim obiskovalcem".

Gosti sejma so znane domače in tuje osebnosti ...

·          Nico Baggio – slavni makeup stilist,ki sodeluje z mnogimi slavnimi imeni kot npr. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Versace, Dolce&Gabbana, Ferre, Moschino, Biblos, Trussardi, Krizia, Prada, Blumarine, Max Mara,... http://www.sejemkozmetike.si/gosti/nico-baggio/

·          Evgen Gec – eden največjih poznavalcev kozmetične industrije pri nas. Izdal je številne knjige in učbenike, ki se uporabljajo v naših šolah, je virtuoz na področju tehnik ličenja pri nas.

http://www.sejemkozmetike.si/gosti/evgen-gec/

·          Emeše Baškai – slavna make up stilistka novega pristopa ličenja, ki je zadnjih letih postala ena od najbolj prepoznavnih makeup artistov na področju srednje Evrope in Balkana.

http://www.sejemkozmetike.si/gosti/emese-backai-2/

·          Romana Praprtonik – aktivistka in prostovoljka pri pomoči obolelim s sladkorno boleznijo. Humanitarno opravlja delo predsednice društva diabetikov Velenje.  Avtorica knjižice »Ko boli do neba-Nevropatska bolečina«, ki je vodnik za ljudi, ki se srečujejo z težko bolečino nog.

http://www.sejemkozmetike.si/gosti/romana-praprotnik/

·          Kristijan Petek – eden najbolj priznanih mojstrov frizerstva in frizerskih showov pri nas in v Evropi. Ambasador SKP za centralno in vzhodno Evropo ter severno Azijo. Slovenska javnost ga pozna po oblikovanju pričesk za televizijske oddaje, oglase ter znane osebnosti. Je vodja frizerske hiše KSHF v Celju Kristijan Styling Fashion Hairprav tako pa vodi tudi različna izobraževanja doma in po svetu. 

·          Emperatrizz: slavni domači make up stilist, vsestranski umetnik, hairstyling in specialni efekti,... Mojster umetnosti ličenja, na slovenskih tleh pa poznan tudi iz televizijskih oglasov, predvsem kot član skupine Sestre.

Gosti : žirija tekmovanja

Najbolj priznane osebnosti iz industrije, cenjene po vsej Evropi in pomembni akterji in gosti na velikih dogodkih. (še dodajamo).

http://www.sejemkozmetike.si/gosti/

Sobota  9 . april


Program dogodkov in prireditev :

  • 10:00  Slavnostna otvoritev (glavni oder)

·         11.00 Tekmovanje NAIL CUP Sculpture French

·         11.00 Bridal makeup CREATURE OF BEAUTY  tekmovanje

·         14:30  Fantasy makeup CREATURE OF BEAUTY tekmovanje

·         15:00  Tekmovanje NAIL CUP Soak Off Manikura

  • 15.00 FRIZERSKI SHOW (podrobnosti sledijo)
  • 16.00 Nico Baggio show MAKE UP CELEBRITY ( glavni oder)
  • 17.00 Modna revija Miss Universe by Sara Savnik & Agencija Ekskluzivno
  • 17:30 Razglasitev rezultatov tekmovanja NAIL CUP (glavni oder)
  • 18:00  Razglasitev rezultatov tekmovanja  CREATURE OF BEAUTY (glavni oder)

Nedelja 10. april


Program dogodkov :

  • 11:00 EMEŠE BAČKAI show

·         11.00 Tekmovanje NAIL CUP Stiletto

·         11.00 Body Art pričetek CREATURE OF BEAUTY tekmovanje

Celoten program bo objavljen v naslednjih dneh, saj se ponudba še širi!

Cena enodnevne vstopnice 6 eur, dvodnevne pa 10 eur