Največji zmenek na slepo v Sloveniji bo ta petek!

Največji spletni portal za spoznavanje Ona-on.com in Radio Antena že sedmič zapored pripravljata edinstveno zabavo, pod sedaj že dobro znanim imenom Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji.

Dobro vzdušje z odlično plesno glasbo, pozitivno naelektreno ozračje, sproščeni ljudje, ki so se prišli spoznavat, zabavat in morda pomežiknit simpatičnemu soudeležencu. 

Dogodek bo povezoval voditeljski par radia Antena (Jean Frbežar in Jerica Zupan), ki bo poskrbel za zabavne vložke in napovedi. Zmenek na slepo bo letos odprl Andrej Težak- Tešky, mož epskih zgodb, glasbenik in komik, ki je svoje najboljše zgodbe zgostil v unikatni šov, v katerem bo klasični stand-up popeljal proti šaljivemu koncertnemu kabareju in dokazal ne le, da ne zna pokati vicev, ampak da ima tudi dve levi roki in glas goža. Večer bodo plesno popestrile članice Plesnega mesta, ki  so lansko leto postale zmagovalke svetovnega pokala, ki jih pogosto vidite tudi na različnih plesnih nastopih in v video spotih, proglasitvi Viktorjev ter tudi na izboru za Miss Universe, kjer je nastopila tudi urbana pop pevka Eli, ki bo letošnji zmenek na slepo glasbeno obarvala v družbi reperja Drilla in AirBaga, državnega prvaka v beat boxu.Eli je slovensko javnost že navdušila s singli Grem naprej in Vztrajam, z Zlatkom je posnela duet To je to, z Drillom pa Dobiš če daš. Urbana pop pevka, ki jo glasba spremlja že vse življenje, je po nekaj letih solo petja odšla v Los Angeles, kjer je tri mesece kalila in razvijala svoj vokal pri svetovno znani mojstrici petja, Rachel Lawrence, ki že leta sodeluje z največjimi igralci in pevci, med drugimi tudi s Kate Hudson in igralci v priljubljeni nadaljevanki Glee.  V Cvetličarni se ji bo na odru pridružil Drill, z državnim prvakom v beatboxu AirBAgom pa bo predstavila pravi r'n'b mash up hitov.Tešky je motor domače stand-up in reggae scene, na obeh je opravil pionirsko delo, ob tem, ko je menedžiral Big Foot Mamo, Magnifica in še vedno vroče S.A.R.S., pa je kot mentor in lovec na talente (turneja YoungGunZ, Akademija Panč) na sceno spravil številne mlade glasbenike in komike. O njem pojeta Slon in Sadež in pripovedujejo komiki. Menedžer Pižame in Jonasa je vodja ljubljanskega kluba smeha 10ka in z Marino Orsag zagrebškega Studia smijeha, član legendarnih Komikaz, s Tinom Vodopivcem pa tudi oče festivala Panč. Na zimskem Panču bo v Festivalni dvorani,dan pred valentinovim, predstavil tudi svojo novo stand up predstavo Deseti brat. Članice PLESNEGA MESTA so lansko leto postale zmagovalke svetovnega pokala s točko Neveste, a njihova strast ni le tekmovalni ples, saj jih pogosto srečate tudi na različnih plesnih nastopih in v video spotih. Ne dolgo nazaj so plesale s Čuki v video spotu Bam bam bam, na proglasitvi Viktorjev, na izboru za Miss Universe, v kratkem pa jih boste videli v čisto novem video spotu, ki govori predvsem o nas, Slovencih in naši lepi deželi.

Kaj se bo dogajalo?

 Zagotovo veliko! Smeh, ples, spoznavanje, nagrade in nagradne igre sponzorjev in seveda nepozabna zabava, na kateri preprosto moraš biti.

Organizatorji, ki so sedaj že dobro izkušena ekipa, vsako leto dodajo tiste malenkosti, ki dogodek naredijo edinstven, za marsikoga čaroben, predvsem pa sproščen in zabaven za vsakogar. Omenimo le nekatere: Spoznavni poligon – gre za vrsto spoznavnih, animacijskih aktivnosti (Spoznavalnica, Sladke predstavitve, Pantomima, … ), kjer se udeleženci med seboj predstavijo, na kratko povedo nekaj o sebi in če se ujamejo, druženje nadaljujejo ob pijači ali pa enostavno zamenjajo sogovornika. Vse to seveda s pomočjo izkušenih animatorjev, ki vodijo posamezne aktivnosti.  Na glavnem odru poteka hiter plesni tečaj, ki je pripravljen tako, da morajo obiskovalci menjati partnerje. Ples vodi plesni učitelj s pomočjo simpatičnih animatorjev. Več …

Hitro kupi vstopnico TUKAJ in se izogni čakanju v vrsti.

.be