Ana Haložan na odru Miss Universe z ganljivo zgodbo

Ana Haložan, Miss Universe Slovenije, ki se ji je zgodila neljuba nezgoda v kopalnici hotela v Las Vegasu, je včeraj blestela na odru Miss Universe. Čeprav so se organizatorji po nasvetu z zdravniki, po tem ko je Haložanova bila pet dni pridržana v bolnici in še pet dni po tistem okrevala v hotelski sobi, odločili, da na finalnem izboru ne bo mogla nastopiti, pa se je vseeno zgodil preobrat. Naša Miss je bila povabljena na oder finalnega šova Miss Universe, ki ga je spremljala milijarda gledalcev, se po odru sprehodila in pomahala vsem v dvorani, ki so jo pospremili s stoječimi ovacijami. Miss Universe Paulina Vega pa je vidno ganjeni Ani izročila tudi šopek rož, ki ga sprejela s sozami v očeh. Voditelj Steve Harvey je Ano napovedal z besedami:"Mislila je, da je zapravila svojo priložnost, a je ni. Pozdravimo jo in ji čestitamo, ker je izpolnila svoje sanje in se bo sprehodila po odru tekmovanja Miss Universe. Prosim, pozdravite Miss Universe Slovenije!

Ana je v Las Vegasu poskrbela, da so si gledalci zagotovo zapolnili Slovenijo in je nase opozorila z optimističnimi besedami, da gre naprej in da ne bo nikoli obupala. Svojo zgodbo je delila tudi na Fox TV Paolo Shugart in tako poskrbela še za izdatno reklamo za našo državo. Ana je izjemno vesela, da je lahko stopila na oder Miss Universe, čeprav si ni mislila, da bo to storila v takšnih okoliščinah. Nad stoječimi ovacijami je bila zelo presenečena, hkrati pa je vesela, da je lahko s svojo zgodbo vplivala na milijone ljudi po svetu. Njena zgodba je vsekakor ganljiva do solz in daje upanje številnim ljudem po svetu, prav tako pa je Ana navdušila s svojo trdno voljo in pogumom ter odločnostjo, da bo kljub poškodbi stala na odru Miss Universe, kar ji je nenazadnje tudi uspelo, o tem pa so se razpisali števili mediji po svetu.

Ana na intervjuju na Fox TV s Paolo Shugart in skrajno levo Marijo Kraljević, lastnico licence Miss Universe Slovenije

"Ana je borka in ostaja optimistična. Njena poškodba ni ravno nedolžna, a je nevrološko z njo vse v redu. Po petih dneh v bolnici so jo iz nje odpustili in je še pet dni počivala v hotelu, kjer je nad njo bdela tudi njena mama Mojca. Trenutno ima Ana malo težav z živcem na desni strani obraza, a zdravniki pravijo, da je to pač posledica padca in da se tovrstne poškodbe v 98% primerov popolnoma sanirajo. Ano čakajo lepi prazniki v New Yorku, kjer bo preživela Božič, ekskluzivno pa vam bomo že čez nekaj dni odkrili, kaj jo še čaka v ameriškem jabolku, vsekakor se ji odpira čisto nova pot, polna velikih priložnosti", so sporočili slovenski organizatorji, Kaly Kolonič in zakonca Kraljević.