Miss borilnih veščin z asi borilnih športov

V Mariboru se bo 5.12. bo prvič v Sloveniji odvijal dogodek Miss borilnih veščin z Dejanom Zavcem in Klemenom Bunderlo. Organizatorji pa bodo izbor začinili še z vrhunskimi imeni iz sveta borilnih športom, poleg Dejana Zavca bosta v komisiji tudi večkratni svetovni prvak v taekwondoju in kickboxu Tomaž Barada in aktualni evropski šampion Gregor Stračanek.

Najuspešnejši slovenski borec in poslovneža Tomaž Barada je pri projekt dal veliko podporo, za kar so organizatorji še posebej hvaležni. Ideja o projektu je nastala iz ljubezni tako do športa, kot tudi do mode in lepote. Tako so se primerno odločili izvesti dogodek na nivoju z eminentnimi gosti, ko so med drugimi tudi slovenska profesionalna bodibilderka Brigita Brezovac in profesionalni evropski prvak v Kickboxingu- Full Contact Gregor Stračanek. V čudovitem ambientu festivalne dvorane Lent bo poudarek na temi MODA;ŠPORT;ZABAVA!

Tekmovalke za Miss borilnih veščin Slovenije se bodo predstavile v treh izhodih. V prvem se pokažejo v športnih oblačilih, drugi bo v kopalkah in nazadnje bodo pokazale svoj glamur v dizajnerskih oblačilih priznane kreatorke Antonine Smogavc. Obiskovalci bodo navdušeni nad popestritvijo odličnih borb boksa in kickboxinga. Znana imena na tem področju sta Jan Sekol in najboljši v amaterskem boksu v Sloveniji Aljaž Venko, ki je bil tudi na 9. mestu na svetovnem prvenstvu v Dohi. Izkušena voditeljica Kaly Kolonič bo povezovala  modno športni večer in Klemen Bunderla bo dvignil občinstvo na noge. Za piko na i pa bo največji športni as Dejan Zavec presenetil celotno dvorano, s čem pa boste videli, samo če boste 5.12. v Festivalni dvorani.  

Eden izmed večjih sponzorjev Fj-produkt lesena očala je organizatorki Patriciji Luciji Lovišček že izdelal posebno obliko očal in jih celo po njej imenoval- Lucy, kmalu pa sledijo še drugi zanimivi modeli.