December bo koncertno obarvan

Decembra se bo v prestolnici odvilo ogromno zanimivih koncertov, tokrat vam ponujamo nekaj izbire ...

Siddharta, 20. obletnica // 10. december

Nepozabni koncert v Stožicah leta 2003, prihajajoči 15. album, Ultra, več kot 30 glasbenih nagrad, priznanj in nominacij, med njimi 7 viktorjev in več mednarodnih nagrad. Kultna zasedba bo v Kurzschlussu premierno igrala skladbe z novega albuma Ultra in titanske uspešnice, ki obeležujejo 20. obletnico ustvarjalnih presežkov.  

Magnifico, božični koncert // 25. december

Avtor, pevec in ljubitelj množic se na božični večer vrača v Kurzschluss! Po lanskoletnemu, popolnoma razprodanemu božičnemu koncertu, Magnifico napoveduje zasneženi božični večer. Za obiskovalce koncerta pa najdaljšo noč pred novoletnim večerom.

EDM // #EDM #TechHouse #DetroitTechno #House #DancePop #DiscoHouse

Vinai // 11. december

Po izjemnih razprodanih nastopih po svetu, mlada italijanska producenta EDM glasbe prihajata v Ljubljano! S svojim prvim singlom

, ki beleži že več kot 100 nadaljevanj.

Roger Sanchez // 12. december

Klubske klasike

so klubske klasike, ki ne potrebujejo predstavitve. Eden izmed vodilnih didžejev, remikserjev in založnikov na svetu, ki ga pozna prav vsak ljubitelj house ritmov, premierno prihaja v Kurzschluss. Odlična priložnost za večer spominov.

Joris Voorn // 18. december

Nizozemski čudežni deček se po lanskoletnemu navdušenju obiskovalcev vrača v Kurcshluss! Joris v svojih setih mojstrsko prestopa meje med žanri in tako velja za žlahtno ime avantgardne elektronike. V njegovih setih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno pri čemer se mu klanjajo celo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.

Shapeshifters // Sharkastique // 26. december

Tokratna edicija Sharkastique (Jaka, Sylvain in Shark) obeta izjemen večer z legendarnima gostoma The Shapeshifters, ki sta klube navduševala s hiti kot je

se še danes odvrti prav na vsakem Oldies Goldies setu. The Shapeshifters (Simon Marlin in Max Reich) sodita med največje mojstre klasičnega house zvoka, v dolgoletni karieri pa sta že sodelovala z izjemnimi ikonami: Pacha, Ministry of Sound, Faithless, Moby in Christina Aguilera.