Na Brdu prva spletna poroka v Sloveniji

Spoznala sva se pred pravljičnimi 7. leti na portalu ona-on. Lokacijo za prvi zmenek sva določila pred vhodom v trgovski center in tam menda oba bila, vendar drug drugega nisva videla

. Še danes se ne moreva dogovoriti, kdo je čakal koga. Na drugem zmenku sem Žigo povabila na partijo bilijarda upajoč, da so mi študentska leta za sabo pustila nekaj prakse. In glej ga zlomka, Žiga res ni dobil nobene partije. Kljub temu, da se je kasneje izkazalo, da je bil v tistem času eden najboljših profesionalnih igralcev.   »Zmenkovanje« se je kaj kmalu obrestovalo in sledil je prvi poljub v Volčjem Potoku. Volkov ni bilo videti. J Najina ljubezen je po treh letih in pol, na morju, ob romantičnem sončnem zahodu, dobila potrdilo, Žiga mi je poklonil prečudovit zaročni prstan.", je povedala Sara Grobelnik, zdaj Zadnik, ki je usodni DA dahnila na Prvi spletni poroki v Sloveniji, ki ju je zanju organiziral portal Ona-On.

UTRINKE IZ POROKE SI LAHKO OGLEDATE

22. majasta se Sara in Žiga poročila na Posestvu Brdo. Za poroko sta si izbrala petek, saj sta si želela dahniti usodni »DA«, v intimnem vzdušju Gradu Brdo, v krogu družine in prijateljev. Imela sta 100 svatov, zato sva izbrala lokacijo, ki bi bila dovolj velika za obred in poročno slavje. Računala sta, da bodo svati prespali na posestvu, zato sva iskala lokacijo, kjer nudijo tudi prenočišča. "Z organizacijo poročnega dne sva začela dokaj pozno, zato so nama na pomoč priskočili na ona-on.com, kjer so naju povezali s partnerji, ki so nama znali svetovati. Organizacijo je prevzela poročna organizatorka Petra Starbek, ki je skupaj z mano odšla v poročni butik Novias, kjer sem si izbrala najbolj prestižno poročno obleko, saj sem si želela izgledati kot princeska. Obleka je bila iz tila in kristalov, na glavi pa sem imela 3.5m dolgo vlečko, zato so imeli v frizerstvu Lasek kar precej dela, da so mi utrdili pričesko", sta povedala mladoporočenca.

Poročne tiskovine so jima izdelali pri Kjut Dizajn, saj sta si želela motive pravljične čipke, da je bilo vse v enakem slogu so jima izdelali tudi sedežni red, meni, zemljevid lokacije... Prav tako sta si želela, da nas zabava band z ženskim vokalom, zato sta izbrala skupino Karneval, ki so dogajanje popestrili z zabavnimi vložki. "Večjih zapletov okrog poroke nisva imela, smo pa imeli veliko usklajevanja z vsemi partnerji, ki jih je priskrbel ona-on.com, saj so se v nekaterih primerih na začetku oni dogovarjali na mesto naju. Na poročni dan ne bi spremenila nič, tudi tega ne, da je padal dež, zaradi katerega imava čudovite poročne fotografije … zato nasvet bodočim nevestam in ženinom »vse kar se vam zgodi na poročni dan, izkoristite sebi v prid!«", sta še komentirala.

Svojo srečo še iščeš?

Ona-on.com je tukaj, da združuje, povezuje in zabava, zato se pridruži več kot70.000 aktivnim mesečnim uporabnikom. V 14. letih so združili že več kot 10.000 parov. Če se jim želiš pridružiti za brezplačno uporabo pri registraciji vpiši kodo »ujemi15« in poglej kaj se skriva na drugi strani;).