KAJ SE JE V RESNICI DOGAJALO NA KRUZIĆU, KI STA GA OBISKALA TUDI ROBERT GOLOB IN TINA GABER

Kruzić se je končal in bajna križarka MSC Splendida, je odvrgla svoje sidro.  Ker se je veliko ugibalo, kaj se je v resnici dogajalo na tem križarjenju, vam odkrivamo vse podrobnosti.

Križarjenje je bil zaključek turneje z Ićkoti in težko pričakovan družinski dogodek za vse vpletene komike. Na plavajoči lepotici, ki sprejme kar 4.000 potnikov ni manjkalo dobre volje in neplaniranih dogodkov.

Križarjenje, poimenovano Kruzić, je bilo pravo družinsko doživetje, ki je že pred odhodom navdušilo goste, ki so se sami preimenovali v Kruziće. Tri predstave Ićkotov in nepričakovan dogodek, zabavno presenečenje z Ićkoti in Fejmići v obliki intervjuja, ki ga je vodila Oriana Girotto, so navdušili vse prisotne.

 

 

Na sliki: Komiki, Denis Avdić, Ranko Babič, Admir Baltić, Ivan Šarić, Žan Papič in Gašper Bergant so bili odlično razpoloženi, slišali smo marskikatero novo šalo in edinstven pogled na svet skozi njihov humor.

Sandra Čolnik, organizatorka križarjenja in lastnica Morje možnosti, Križarjenjab2b.com, ki se s pomorskim turizmom ukvarja že 24 let, je zaupala: “ Poleg 360 slovenskih potnikov, se nam je na križarjenju pridružil tudi poseben gost, Dr. Robert Golob z gospo Tino Gaber, ki se je rad družil z  vsemi gosti. Bila sta zelo prijetna gosta, polna dobra volje in dostopna za vse. Pri podjetju Morje možnosti nam je bilo v čast, da so nam zaupali organizacijo njunega križarjenja”.

Dr. Robert Golob in Sandra Čolnik

Ladja ponuja veliko različnih aktivnosti, ki zadovoljijo raznolike okuse potnikov vključno z več restavracijami, bazeni, fitnes centri, kinodvoranami in trgovinami, zato so bili gostje zalo navdušeni, med njimi tudi Denis Avdić, Radio 1, ki je povedal: »Kruzić je bil super!!! Meni je bil super predvsem zaradi ljudi. Z vseh koncev Slovenije na eni ladji, vsak z različnim razlogom za križarjenje a vsi z enim namenom - imeti se fajn in se smejati. Darilo za rojstni dan, družinske počitnice, moža je kap, oživljali so ga in naslednji teden ima rojstni dan - praznujemo na križarjenju da je še vedno z nami, spet drugi - nismo gledali nobenih Ićkotov, ker je bilo vse takoj razprodano in smo rekli gremo na Kruzić pogledat vse naenkrat. Skratka fantastično vzdušje in s temi ljudmi bi šel tudi na Krk.”

Za eminentne goste so iz Krizarjenjab2b pripravili tudi poseben program, ki sta ga bila deležna Golob in Gabrova. Čolnikova je razkrila program: Udeležila sta se izletov v Aix en Provanse ter krasnega posestva Château de la Gaude z izbranimi dragocenimi vini in drugimi žlahtnimi pijačami, kjer smo imeli tudi pokušino vin. V Barceloni nas je zelo lepo presenetilo sončno vreme in dan smo preživeli zunaj ter obiskali Gaudijevo mojstovino – Casa Milla. Ostal bo zelo lep spomin na druženja, veliko smeha, dobre hrane in na razne dogodivščine po poti.”

Top of Form

MSC Splendida je potniška ladja, ki jo upravlja MSC Cruises. Zgrajena je bila leta 2009 in ima kapaciteto za sprejem več kot 4000 potnikov v več kot 1600 kabinah. S svojo dolžino 333 metrov in širino 38 metrov spada med srednje velike potniške ladje, saj novograjene sprejmejo več kot 6000 gostov.

Zagotovo je bilo to križarjenje, ki bo potnikom ostalo še dolgo v spominu.

 

Morje možnosti vam podarja tudi darilo, animirano digitalno kartico, ki vam odpira ROMANTIČNO RAZVAJANJE ZA 2 OSEBI na krovu prestižne MSC križarke, ob okusnem kosilu in pijači v prelepem ambientu s pogledom na morje. DARILO prevzamete na inku:

https://qvrse.io/brand/39/collection/81

 

Avtor fotografij: Marjan Cerar