DANES OB 19H: SECRET VIRTUALNI ŠOV TINA VODOPIVCA (FREE VIP VSTOPNICA)

TIN VODOPIVEC 

 

SPECIAL SECRET  - VIRTUALNI STAND UP ŠOV  V QVRSE ARENI 26. 4. OB 19H

FREE VIP VSTOP

Tin Vodopivec se jeseni vrača na odre s svežim šovom stand-up komedije “Elektro Banana”, danes ob 19h pa pripravlja poseben stand up šov v Qvrse Areni. To bo posebna virtualna poslastica, kjer boste poslušali Tinove še neslišane šale, se družili z njim, uživali v babanastih animacijah in misijah, se potegovali za 2 VIP vstopnici za Tinovo premiero stand up šova 

Elektro Banana.

Tin in Qvrse ti podarjata free vstopnico za današnji 

Secret Stand Up Šov!

 

Prevzemi vstopnico na linku:

 https://qvrse.io/brand/43/collection/85

 

Qvrse dinamična in digitalna vstopnica bo za vedno ostala vaš suvenirek ene in edine “Elektro Banane”, v naslednjih mesecih pa vam bo prinesla dodatna darila in presenečenja. 

KAKO BO IZGLEDAL TIN V QVRSE ARENI

 https://vimeo.com/936334382/fe6a4dd0e7

 

KAJ JE ELEKTRO BANANA:

Elektro Banana" – sveža stand-up komedija, ki vam jo predstavlja Tin Vodopivec, mojster besede, ki se na oder vrača bolj "elektriziran" kot kdajkoli prej!

Čaka vas nova ura materiala, ki so ga Tinu prinesli vsi “nori” dogodki zadnjega obdobja– od režiranja prvega celovečernega filma Nekaj sladkega, pa vse do njegove ločitve.

Elektro Banana je Tinov šesti šov, potem ko smo ga v preteklosti lahko "gledali" v predstavah: Superdupermega / 360 stopinj (2011), Replika (2012), Desert (2014), RocknRoll (2018), Peti element (2019).

Kaj prinaša "Elektro Banana"?

Pričakujte Tinovo edinstveno mešanico humorja, ki izvira iz njegovega "elektriziranega" vsakdana, pustolovščin in ja, tudi banan.

In ker vemo, da vam ni vseeno, kaj je rekel Steve Bennett, britanski kritiški velikan: "Tinov nastop je tako dinamičen, da dolgčas preprosto ni opcija." Cool, kajne?

Več o šovu

Brez skrbi, ne bomo se spuščali v genezo Westfalskega kongresa. Raje pripravite svoje trebušne mišice na fore o ljubosumju, osebnih zmagah in porazih in nenazadnje – bananah. 

Ogljično nevtralna turneja? 

 Ja, prav ste slišali! Naš cilj je, da "Elektro Banana" ne pusti ogljičnega odtisa. 
»Poskusili bomo biti čim bolj pazljivi do okolja, hodili peš in se vozili z električnimi avti, čim manj smetili, čim manj kurili, skušali biti brez plastike, papirja in brez for na prvo žogo. Pa še na koncu turneje bomo posadili nekaj dreves«, je povedal Tin Vodopivec.

 

Se vidimo danes ob 19h v Qvrse virtualni Areni na stand up šovu Tina Vodopivca.