RYAN GOSLING je KASKADER, EMILY BLUNT pa REŽISERKA v akcijski drami KASKADER, ki v KINA prihaja JUTRI

 

V novem filmu režiserja Davida Leitcha, akcijski drami Kaskader, ki v naše kinematografe prihaja ta teden v četrtek, 25. aprila, sta igralca Ryan Gosling in Emily Blunt združila moči - tokrat on v vlogi izkušenega, a poškodovanega kaskaderja, ki se vrača na snemanje filmov, in ona kot izvrstna režiserka visoko proračunskega filma.


Na voljo je že nov napovednik 
za akcijsko dramo Kaskader, film resničnega kaskaderja in režiserja Davida Leitcha, režiserja filmskih uspešnic Hiter kot strelDeadpool 2, Atomska blondinka in Hitri in drzni: Hobbs & Shaw ter producenta filmov John Wick, Nihče in Nasilna noč. Scenarij je napisal Drew Pearce. V glavnih vlogah poleg Goslinga in Bluntove zaigrajo še Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham in Stephanie Hsu.


Po prvih svetovnih premierah akcijska drama prihaja v naše kinematografe prihodnji teden
premierno si jo bomo lahko ogledali v Kinu Bežigrad v sredo, 24. apriladan kasneje pa v vseh Cineplexx centrih na Action Night in v Mariboxu, ter ostalih kinematografih.

 

Oglejte si napovednik: 

akcijska drama KASKADER pa bo na rednem sporedu v kinematografih od 25. APRILA 2024 dalje.


O ZGODBI:

On je kaskader in kot vse kaskaderje, tudi njega razstrelijo, ustrelijo, strmoglavijo, vržejo skozi okna in pade z najvišje višine, vse za našo zabavo. In zdaj, po nesreči, ki je skoraj končala kariero, mora ta junak iz delavskega razreda izslediti pogrešanega filmskega zvezdnika, rešiti zaroto in poskušati pridobiti nazaj ljubezen svojega življenja, medtem ko še vedno opravlja vsakodnevno službo. Kaj bi lahko vse šlo prav?

Nominiranec za oskarja Ryan Gosling (Barbie, Dežela La la, Vožnjazaigra Colta Seaversa, kaskaderja s poškodbami in brazgotinami, ki je pred enim letom pustil službo, da bi se osredotočil na svoje fizično in duševno zdravje. Zdaj je ponovno vpoklican v službo, ko zvezdnik visoko proračunskega filma, ki ga režira njegovo nekdanje dekle Jody Moreno – zaigra jo dobitnica zlatega globusa Emily Blunt (Oppenheimer, filmi Tiho mestoSicario: onkraj zakona) — izgine.

 

Medtem ko se neusmiljena producentka filma (dobitnica emmyja Hannah Waddingham; Ted Lasso) trudi, da bi izginotje zvezdnika Toma Ryderja (dobitnik zlatega globusa Aaron Taylor-Johnson; Hiter kot strel) zamolčala pred studijem in mediji, Colt izvede svoje najboljše kaskaderske podvige za film, medtem ko poskuša, bolj ali manj, znova očarati Jody, nekdanje dekle. Toda ko se skrivnost okoli pogrešanega zvezdnika prične zapletati, se Colt znajde ujet v zloveščo in zločinsko zaroto, ki ga bo potisnila na rob padca, nevarnejšega od katerega koli kaskaderskega podviga.V filmu, ki ga je navdihnila uspešnica iz osemdesetih, zaigrata tudi Winston Duke (franšiza Črni panter) in nominiranka za oskarja Stephanie Hsu (Vse povsod naenkrat). Po scenariju Drewa Pearcea (Hitri in drzni: Hobbs & Shawsta film producirala Kelly McCormick (Hiter kot strelNihče in Atomska blondinka) in David Leitch za podjetje 87North ter Ryan Gosling in Guy Casady (Igra prestolov, Steve Jobs in izvršni producent prihajajoče serije Ripley) za Entertainment 360. Izvršni producent filma je Drew Pearce, Geoff Shaevitz iz Entertainment 360 in ustvarjalec izvirne televizijske serije The Fall Guy, Glen A. Larson.IGRALSKA ZASEDBA: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu

REŽIJA: David Leitch

SCENARIJ: Drew Pearce

PRODUCENTI: David Leitch, Kelly McCormick, Ryan Gosling, Guymon Casady

IZVŠNI PRODUCENTI: Drew Pearce, Geoff Shaevitz, Glen A. Larson

ŽANR: akcijska drama