Elektro Banana- predpemiera novega stand up šova Tina Vodopivca

Tin Vodopivec se vrača na odre s svežim šovom stand-up komedije: “Elektro Banana” in vas hkrati vabi v svoj virtualni svet v Qvrse Areni.

 

Pridružite se nam na avanturi z imenom "Elektro Banana" – sveža stand-up komedija, ki vam jo predstavlja Tin Vodopivec, mojster besede, ki se na oder vrača bolj "elektriziran" kot kdajkoli prej!

Čaka vas nova ura materiala, ki so ga Tinu prinesli vsi “nori” dogodki zadnjega obdobja– od režiranja prvega celovečernega filma Nekaj sladkega, pa vse do njegove ločitve.

Elektro Banana je Tinov šesti šov, potem ko smo ga v preteklosti lahko "gledali" v predstavah: Superdupermega / 360 stopinj (2011), Replika (2012), Desert (2014), RocknRoll (2018), Peti element (2019).

 

Kaj prinaša "Elektro Banana"?

Pričakujte Tinovo edinstveno mešanico humorja, ki izvira iz njegovega "elektriziranega" vsakdana, pustolovščin in ja, tudi banan.

In ker vemo, da vam ni vseeno, kaj je rekel Steve Bennett, britanski kritiški velikan: "Tinov nastop je tako dinamičen, da dolgčas preprosto ni opcija." Cool, kajne?

Več o šovu

Brez skrbi, ne bomo se spuščali v genezo Westfalskega kongresa. Raje pripravite svoje trebušne mišice na fore o ljubosumju, osebnih zmagah in porazih in nenazadnje – bananah. Pridite 20. aprila in postanite del Tinove "predpremiere v nastajanju". Gre za ekskluzivno priložnost, kjer boste kot prvi "testni zajčki" soustvarjali večer in za to prejeli tudi posebno darilo Tina Vodopivca in Qvrse.io.

 

TIN VODOPIVEC X QVRSE 

Qvrse v sodelovanju s Tinom Vodopivcem predstavlja prav posebno interaktivo vstopnico, ki ti odpira vrata v Qvrse virtualno Areno. Tam te čakajo Tinovi še nikoli videni posnetki iz njegovega šova, virtualna zabava in portali do Mrfylanda ter virtualnega sveta Tonya Cetinskega. 

 

**Za vse brez Qvrse vstopnice se bo Qvrse Arena odprla v naslednjem tednu!** 

 

KAKO BO IZGLEDAL TIN V QVRSE ARENI

 

https://vimeo.com/936334382/fe6a4dd0e7

 

Ogljično nevtralna turneja? 

 Ja, prav ste slišali! Naš cilj je, da "Elektro Banana" ne pusti ogljičnega odtisa. 


»Poskusili bomo biti čim bolj pazljivi do okolja, hodili peš in se vozili z električnimi avti, čim manj smetili, čim manj kurili, skušali biti brez plastike, papirja in brez for na prvo žogo. Pa še na koncu turneje bomo posadili nekaj dreves«, je povedal Tin Vodopivec.

 

Ne zamudite!

Tin Vodopivec vas čaka, da skupaj odkrijemo, kaj vse se lahko zgodi v eni uri "Elektro Banane". Pridite, smejte se in bodite del nečesa resnično edinstvenega. 

 

Qvrse dinamična in digitalna vstopnica bo za vedno ostala vaš suvenirek ene in edine “Elektro Banane”, v naslednjih mesecih pa vam bo prinesla dodatna darila in presenečenja. 

 

Se vidimo Qvrse virtualni Areni!