Tony Cetinski z novo skladbo 'Tebi sve dugujem' napoveduje rojstnodnevni spektakel v zagrebški Areni, 31.05.2024

Pesem je začetek in konec vsega, hkrati pa najboljša napoved mega rojstnodnevnega koncerta in spektakla, ki je pred nami.

Zato ena največjih glasbenih zvezd v regiji Tony Cetinski z novim singlom 'Tebi sve dugujem' napoveduje koncert, ki bo kot kaže kmalu razprodan!

Zato ne pozabite obkrožiti in odebeliti 31.05.2024 v svojih koledarjih. in si zagotovite svoje mesto za nepozabno rojstnodnevno praznovanje ob uspešnicah 'Blago onom kko te te', 'Budi uz mene', 'Kad žena zavoli', '23. december«, »Umiram 100-krat na dan«, »Zaradi nje«, »Naj te objame kdo srečnejši«, »Vojnik pod zvezdami«, »Ohranjam ljubezen«, »Nekaj ​​je« ter mnoge druge iz kariera, ki traja več kot trideset let!

Novo glasbeno delo 'Tebi sve dugujem' je nastalo v Tonyjevem prepoznavnem mediteranskem pop zvoku, za kar je poskrbel preizkušen tandem Igor Ivanović in Marko Vojvodić.

Poleg omenjenega uspešnega dolgoletnega sodelovanja je tu še prijateljstvo, vse skupaj pa se je izkazalo kot zmagovalna kombinacija za še eno pesem, o kateri se bo še veliko govorilo.

»Z nekaterimi sodelavci sodelujem že več kot petindvajset let, tako je tudi pri tem novem singlu, to sta Marko Vojvodić in Igor Ivanović. S tem tandemom sem ustvaril pitno in pravo pomladno pesem, ki gre zlahka v uho. Vsekakor je radiofonična in ima prepoznaven zvočni podpis, ki ga skupaj s pomočjo mojega fenomenalnega benda igramo na naših koncertih. In tu bi se ustavil, ker bi rad, da med tem, ko jo poslušate, govori o sebi,« nam je povedal Tony.

Skupnost z bendom je ena najbolj prepoznavnih potez v Tonyjevi karieri, zato so želeli v videospot vključiti tudi ta del.
Tako je tudi bilo, vse skupaj pa je režiral Dario Lepoglavec, ki je imel priložnost dati svoj kreativni pečat že nekaterim prejšnjim videospotom, in kot nam je razkril Tony, to sodelovanje deluje odlično v obojestransko zadovoljstvo, kar sta ponovno potrdila!

Kako vse skupaj izgleda, si oglejte v omenjenem videu "Tebi sve dugujem" - 

 

Avtor glasbe: Igor Ivanović/Marko Vojvodić
Avtor besedila: Igor Ivanović/Marko Vojvodić/Borko Morić
Avtor aranžmaja: Igor Ivanović/Marko Vojvodić
Glasbeni producent: Igor Ivanović/Marko Vojvodić
Izvršna produkcija: Tony Cetinski

Foto: Matea Smolčić Senčar
Video: Dario Lepoglavec