RYAN GOSLING in EMILY BLUNT kmalu v akcijski drami KASKADER, oglejte si NOV NAPOVEDNIK

Igralca Ryan Gosling in Emily Blunt, ki zaigrata v novem filmu režiserja Davida Leitcha Kaskader, ki v naše kinematografe prihaja 25. aprila, sta že pričela s promocijo filma in se udeležila prvih premier in projekcij. Potem ko sta bila tekmeca v lanskoletnih filmih Oppenheimer (Emily Blunt je zaigrala Kitty Oppenheimer) in Barbie (Ryan Gosling je upodobil Kena), sta tokrat združila moči in se v novi akcijski drami zaljubita, razideta, sta si v laseh, se ne preneseta, si zaupata in še marsikaj…


Na voljo je že novnapovednik za akcijsko dramo Kasklader, film resničnega kaskaderja in režiserja Davida Leitcha, režiserja filmskih uspešnic Hiter kot strelDeadpool 2, Atomska blondinka in Hitri in drzni: Hobbs & Shaw ter producenta filmov John Wick, Nihče in Nasilna noč. Scenarij je napisal Drew Pearce. V glavnih vlogah poleg Goslinga in Bluntove zaigrajo še Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham in Stephanie Hsu.

 

Oglejte si NAPOVEDNIK:

Akcijska drama KASKADER pa na redni spored v kinematografe prihaja 25. APRILA 2024.O ZGODBI:

On je kaskader in kot vse kaskaderje, tudi njega razstrelijo, ustrelijo, strmoglavijo, vržejo skozi okna in pade z najvišje višine, vse za našo zabavo. In zdaj, po nesreči, ki je skoraj končala kariero, mora ta junak iz delavskega razreda izslediti pogrešanega filmskega zvezdnika, rešiti zaroto in poskušati pridobiti nazaj ljubezen svojega življenja, medtem ko še vedno opravlja vsakodnevno službo. Kaj bi lahko vse šlo prav?

Nominiranec za oskarja Ryan Gosling (Barbie, Dežela La la, Vožnjazaigra Colta Seaversa, kaskaderja s poškodbami in brazgotinami, ki je pred enim letom pustil službo, da bi se osredotočil na svoje fizično in duševno zdravje. Zdaj je ponovno vpoklican v službo, ko zvezdnik visokoproračunskega filma, ki ga režira njegovo nekdanje dekle Jody Moreno – zaigra jo dobitnica zlatega globusa Emily Blunt (Oppenheimer, filmi Tiho mestoSicario: onkraj zakona izgine.Medtem ko se neusmiljena producentka filma (dobitnica emmyja Hannah Waddingham; Ted Lasso) trudi, da bi izginotje zvezdnika Toma Ryderja (dobitnik zlatega globusa Aaron Taylor-Johnson; Hiter kot strel) zamolčala pred studijem in mediji, Colt izvede svoje najboljše kaskaderske podvige za film, medtem ko poskuša, bolj ali manj, znova očarati Jody, nekdanje dekle. Toda ko se skrivnost okoli pogrešanega zvezdnika prične zapletati, se Colt znajde ujet v zloveščo in zločinsko zaroto, ki ga bo potisnila na rob padca, nevarnejšega od katerega koli kaskaderskega podviga.

V filmu, ki ga je navdihnila uspešnica iz osemdesetih, zaigrata tudi Winston Duke (franšiza Črni panter) in nominiranka za oskarja Stephanie Hsu (Vse povsod naenkrat). Po scenariju Drewa Pearcea (Hitri in drzni: Hobbs & Shawsta film producirala Kelly McCormick (Hiter kot strelNihče in Atomska blondinka) in David Leitch za podjetje 87North ter Ryan Gosling in Guy Casady (Igra prestolov, Steve Jobs in izvršni producent prihajajoče serije Ripley) za Entertainment 360. Izvršni producent filma je Drew Pearce, Geoff Shaevitz iz Entertainment 360 in ustvarjalec izvirne televizijske serije The Fall Guy, Glen A. Larson.
IGRALSKA ZASEDBA: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu

REŽIJA: David Leitch

SCENARIJ: Drew Pearce

PRODUCENTI: David Leitch, Kelly McCormick, Ryan Gosling, Guymon Casady

IZVŠNI PRODUCENTI: Drew Pearce, Geoff Shaevitz, Glen A. Larson

ŽANR: akcijska drama