TONY CETINSKI- PREDPREMIERA VIDOSPOTA ŽE DANES!

TONY CETINSKI

S PREDPREMIERO NOVEGA VIDEOSPOTA SVE ILI NIŠTA

TA VIKEND V QVRSE ARENI

Tony Cetinski bo svoj novi AI spot predstavil na najbolj inovativen način!

Kot prvi glasbenik na svetu, bo Tony Cetinski predpremierno predstavil svoj novi videospot Sve ili ništa v Qvrse Areni, povsem novem virtualnem svetu, kjer se bo pevec na izjemno inovativen način družil s svojimi oboževalci in mediji. Predpremiera spota, ki je v celoti narejen z umetno inteligenco, bo že ta petek od 18h dalje, Tony pa vam podarja brezplačen vstop v nov virtualen svet ves vikend, kjer si boste lahko videospot ogledali kar iz udobja vašega doma.

»Od vedno sem stremel k novitetam in sem navdušem nad neskončnimi možnostmi, ki nam jih prinaša nova tehnologija«, je povedal hrvaški pevec, ki postaja pionir na področju združevanja glasbe z novo Qvrse tehnologijo, ki bo glasbenikom, umetnikom in brandom omogočila, da bodo svojo kreativnost dvignili še na višji nivo in bodo dosegali širše občinstvo, se še bolj povezali s svojimi oboževalci in jim nudili povsem novo izkušnjo.

Od petka, 26.1. od 18h do ponedeljka 29.1., vas čaka brezplačna predpremierna dogodivščina s Tonyjem Cetinskim v Qvrse Areni, kjer boste skočili v povsem nov svet, ki bo obrnil glasbeno industrijo na glavo!

 

Tony pa ta vikend ne bo postregel samo s predpremiero videospota Sve ili ništa, z njim boste lahko iskali izgubljene Istrske tartufe, poiskali boste lahko Tonyjev avatar, ki se je skupaj z naslovi njegovih pesmi izgubil v vesolju, preizkusili svoje virtualne "dance move", raziskali Qvrse Areno in sodelovali v nagradni igri »Ošišaj Tonyja«, kjer lahko kreirate njegov »NOVI LOOK«. Zmagovalci nagradne igre bodo prisostvovali na čisto pravem striženju v živo, ki se bo zgodilo na Tonyjev rojstni dan 31. maja na njegovem koncertu v zagrebški Areni, a le če bodo prevzeli Tonyjev darilni NFT na Qvrse.io in glasovali za enega izmed njegovih novih lookov.

Nov videospot Sve ili ništa, je duet z mladim obetavnim Adijem Šošo, avtorja Amila Loje. Videospot bo nekaj posebnega in prava paša za oči, saj je posnet s pomočjo umetne inteligence, pod režisersko taktirko Paola Gentilinija. »Sodelovanje z mladimi in kreativnimi ljudmi je zame velik izziv. Presrečen sem, da se lahko tudi nenehno učim in eksperimentiram, tako z novimi tehnologijami kot z glasbo,« je pojasnil Tony Cetinski.

Piarovka projekta, Kaly Kolonič, je povedala: »Ni bolj primernega glasbenika na Balkanu, kot je ravno Tony Cetinski, da prvi pionirsko poveže realni svet z virtualnim, ravno s svojim novim AI spotom in pokaže, kako domišljija s Qvrse tehnologijo nima meja. Tony postaja trendseter novih mejnikov v svetu show biznisa, s katerimi glasbena industirja nikoli več ne bo ostala ista. Pametni mu bodo sledili v prihodnost, ki bo s tem projektom postala edina resnična sedanjost.«

Celoten Balkan je v velikem pričakovanju, da si ogleda Tonyjev najnovejši videospot, ki bo luč sveta ugledal v medijih 29.1., predpremierno pa bo prikazan v virtualnem svetu, do katerega lahko dostopate preko Qvrse.io. 

Tony Cetinski z 29.1. odpira tudi prodajo vstopnic za svoj lasten virtualni svet TONYLAND, ki bo prava poslastica za njegove oboževalce. Če gre kdo na Vse ali nič, je to ravno priljubljeni hrvaški pevec, ki se ne boji novitet in najbolj inovativnih projektov.

Tonyjevi koraki v prihodost s Qvrse se že razkrivajo na:

 

https://tony.qvrse.io/