V KINA prihaja vohunski triler ARGYLLE z izjemno IGRALSKO zasedbo

Film je režiral in produciral Matthew Vaughn (franšiza Kingsman, Kick-Ass) po scenariju Jasona Fuchsa (I Still See You). V filmu zaigrajo vrhunski igralci - Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose, Catherine O’Hara in Samuel L. Jackson.

 

Oglejte si NAPOVEDNIK:

Fantazijski vohunski triler ARGYLLE pa na redni spored v kinematografe prihaja 1. FEBRUARJA 2024.


O ZGODBI:

Bryce Dallas Howard (franšiza Jurski svet) upodobi Elly Conway, samotarsko avtorico najbolj prodajanih vohunskih romanov, ki večere najraje preživlja doma pred računalnikom in z mačkom Alfiejem. Toda ko zapleti Ellynih izmišljenih knjig – ki se osredotočajo na tajnega agenta Argylla in njegovo misijo razkriti globalno vohunsko združbo – začnejo odražati tajne akcije resnične vohunske organizacije, njeni mirni večeri doma postanejo preteklost. Elly z mačkom Alfiejem v nahrbtniku in v spremstvu vohuna Aidena (dobitnik oskarja Sam Rockwell), ki je alergičen na mačke, dirka po vsem svetu, da bi ostala korak pred morilci, pri tem pa se meja med njenim izmišljenim in resničnim svetom pričenja brisati.V trilerju zaigra vrhunska igralska zasedba - Henry Cavill
 (The Witcher), John Cena (Hitri X), dobitnica oskarja Ariana DeBose (Zgodbe z zahodne strani), dobitnica grammyja superzvezdnica Dua Lipa (Barbie), dobitnik emmyja in nominiranec za oskarja Bryan Cranston (Kriva pota), dobitnica emmyja in ikona komedije Catherine O'Hara (Dobrodošli v Schitt's Creek), Sofia Boutella (Kingsman: tajna služba) in legendarni Samuel L. Jackson.

Producenti filma so Matthew Vaughn, Adam Bohling (franšiza Kingsman), Jason Fuchs in David Reid (franšiza Kingsman), izvršni producenti pa Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres in Claudia Vaughn.


ZANIMIVOSTI:

  • V filmu zaigra maček po imenu Chip, njegova lastnica pa je nekdanji supermodel Claudia Vaughn, bolj poznana kot Claudia Schiffer, ki je soproga režiserja Matthewja Vaughna, pri filmu pa sodeluje tudi kot izvršna producentka.

 

 

IGRALSKA ZASEDBA: Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose, Catherine O’Hara in Samuel L. Jackson

REŽIJA: Matthew Vaughn 

SCENARIJ: Jason Fuchs

PRODUCENTI: Matthew Vaughn, Adam Bohling, Jason Fuchs, David Reid
IZVRŠNI PRODUCENTI: Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn

ŽANR: fantazijski vohunski triler