TONY CETINSKI- GLASBENI INDUSTRIJI ODPIRA VRATA V PRIHODNOST

TONY CETINSKI KORAK PRED VSEMI GLASBENI INDUSTRIJI ODPIRA VRATA V PRIHODNOST

Tony Cetinski, eden izmed najbolj priljubljenih pevcev na Balkanu, ni samo izjemen pevec, inštrumentalist in performer, je tudi ljubitelj nove tehnologije in napredka.

»Od vedno sem stremel k novitetam,« je povedal hrvaški pevec, ki je kot prvi glasbenik podpisal pogodbo s podjetjem Qvrse in s tem postaja pionir na področju združevanja glasbe z novo tehnologijo, ki bo glasbenikom, umetnikom in brandom omogočila, da bodo svojo kreativnost dvignili še na višji nivo in dosegali širše občinstvo.

OŠIŠAJ TONYJA

Odslej bodo Tonyjevi projekti podprti z novimi viri tehnologije. Kot ponavadi se Tony rad šali na svoj račun, zato pogosto ustvarja parodije na svoj račun, tokrat pa je to storil prek virtualne zabave. Tako se je začela ideja o kampanji "Ošišaj Tonyja". To bo seveda virtualna pustolovščina, v kateri se bo tako rekoč vsak lahko zabaval in ob tem osvojil različne nagrade. Spremljaj virtualno pustolovščino na https://tony.qvrse.io/ .

 

Vse to bo le uvod v promocijo novega videospota, dueta z mladim obetavnim Adijem Šošo, v pesmi Vse ali nič avtorja Amila Loje. Videospot bo nekaj posebnega, saj je posnet s pomočjo umetne inteligence, pod režisersko taktirko Paola Gentilinija. »Sodelovanje z mladimi in kreativnimi ljudmi je zame velik izziv. Presrečen sem, da se lahko tudi nenehno učim in eksperimentiram, tako z novimi tehnologijami kot z glasbo,« je pojasnil Tony Cetinski.

»Qvrse je stičišče med realnim in virtualnim svetom, kjer domišljija nima meja«, je Qvrse opisala vodja PR-ja na Qvrse, Kaly Kolonič, znana slovenska piarovka, ki že 25 let skrbi za promocijo največjih glasbenih zvezd doma in na Balkanu.  O Cetinskem pa je dodala še:« Tony je bil vedno korak pred časom, zato bo njegovo pionirsko sodelovanje s Qvrsom zagotovo zapisano v zgodovino, saj kot prvi glasbenik na področju Balkana in upam si trditi da tudi Evrope, odpira vrata v prihodnost in postaja trendseter novih mejnikov v svetu show biznisa, s katerimi glasbena industirja nikoli več ne bo ostala ista. Pametni mu bodo sledili v prihodnost, skeptični bodo ostali v preteklosti. Osebno mislim, da je adaptacija ključ preživetja.«

Qvrse je novodobna platforma, ki s pomočjo sodobnih tehnologij povezuje ustvarjalce in brande z njihovimi oboževalci in kupci, ki lahko odpirajo dogodke v realnem in virtualnem svetu, si ogledujejo vsebine pripravljene samo za njih in tako ne le sledijo, ampak aktivno soustvarjajo zgodbo najljubšega branda.

»Navdušena sva, da je Tony sprejel izziv raziskovanja novih tehnologij in njenih možnosti za novo umetniško ustvarjanje. S tem, ko glasbenika takšnega kova postavlja trende uporabe, širi možnosti tako za umetniško izražanje kot inovacije,« sta povedala ustanovitelja platforme Qvrse.io, Uroš in Valentina Hrastar.

Tony in Dubravka Cetinski, Uroš in Valentina Hrastar (ustanovitelja Qvrse), Kaly Kolonič (vodja PR-ja in projektov na Qvrse)

 

Tonyjevi koraki v prihodost s Qvrse se že razkrivajo na:

https://tony.qvrse.io/