Božičkova dežela v Bohinju

Še nekaj prostih terminov je na voljo za vaš obisk Božičkove dežele v Bohinju!

Dragi starši, strici in tete, dedki, babice in strokovni delavci. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila - BOŽIČEK. Ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta. V Božičkovi deželi vas čaka jelenčkov spust (2 ZIP - lina), tobogan  v Polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, slepi ribolov, lepa potka, orjaški Človek ne jezi se in spusti s snežnimi tubami (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji).. ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imamo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemca in pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemca, risbice...ali si ga odtisnejo na roko. :)

Pohitite s spletno rezervacijo termina, še nekaj je prostih - od štirikrat dnevno v času od 16.12. do 30.12.2023 - izberite si svojega, preden bo prepozno! 
Za več informacij smo dosegljivi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. na 051 412 686