FILMSKE uspešnice v NOVEMBRU in DECEMBRU - Karantanija cinemas


3211
(3211) – 9. novembra

»Svoboda je neprecenljiva.« V kinematografe prihaja biografska glasbena drama z naslovom 3211, ki razkriva resnično zgodbo o Stefanu Đuriću, uspešnem glasbeniku, ki nekega dne izgubi vse in pristane v zaporu, od njegovega prejšnjega življenja pa ostanejo samo njegove pesmi. Film sta režirala Danilo Bećković in Andrijana Stojković, scenarij je napisal Dimitrije Vojnov. V glavnih vlogah zaigrajo Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović in drugi.

 

 

Klik na napovednik: 

T.I.M. (T.I.M.) – 23. novembra

Konec novembra na velika platna prihaja znanstveno-fantastična srhljivka z naslovom T.I.M., v kateri robot, v podobi človeka, skuša razdvojiti poročeni par, potem ko postane obseden s soprogo. Film je režiral Spencer Brown, ki je skupaj s Sarah Govett tudi napisal scenarij. V glavnih vlogah zaigrajo Georgina Campbell, Eamon Farren in Mark Rowley.

Klik na napovednik: 

 

RACE! (MIGRATION) – 14. decembra

Decembra se bomo pridružili družini rac, ki se bo odpravila v južne kraje. Ustvarjalci animiranih komedij Minioni, Jaz, Baraba, Zapoj in Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov letošnje praznične dneve vabijo na novo dogodivščino, tokrat v višave. Animirana komedija, ki jo je režiral Benjamin Renner, je vizuelni spektakel, kakršnega v zgodovini Illuminationa še ni bilo. Film je produciral ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri, sorežiral ga je Guylo Homsy, scenarij pa napisal Mike White. Glavnim likom so svoje glasove posodili Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Carol Kane, Caspar Jennings, Tresi Gazal in Danny DeVito.

Klik nanapovednik: 

 

LASSIE – NOVA PUSTOLOVŠČINA (LASSIE) – 28. decembra

Najbolj znan pes v filmski zgodovini Lassie se vrača v kinematografe! V nadaljevanju avanture z naslovom Lassie – nova pustolovščina bo škotski ovčar s svojim najboljšim prijateljem in novimi prijatelji raziskoval izginotje rodovniških psov. Novo pustolovščino je znova režiral Hanno Olderdissen, scenarij je napisal Andreas Cordes. V glavnih vlogah zaigrajo Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Maike Jüttendonk in Annette Frier.

Klik na napovedniik: