BOŽIČNI OBJEM ANGELA 2023 SVETA MANIFESTACIJA LJUBEZNI

V teh dneh čarobnega decembra, ko človek lahko doživlja svoj preporod, kreira in postavlja svoje smernice, si je še toliko bolj pomembno dovoliti, želeti si. Kajti prav želja, je tista gonilna sila, ki prebudi upanje in to vodi v zaupanje v dobro.

 

Pred nami je začetek pomembnega obdobja, za vsakogar izmed nas. Prav zato Uroš Adrian vabi v Domžalah, da se mu v tem večeru mnogih pripovedi, tudi pridružite. Zgodba, ki jo v tem večeru pripravlja zate, bo polna prave pripovedi, kanaliziranih sporočil in napotkov za vaše življenje.

 

Ne nazadnje, se bom dotaknil tudi Svete manifestacije. Sveta manifestacija pa je tista manifestacija, ki se vedno kreira v času adventa in dogaja skozi čas prihodnjega obdobja. 

 

V tem večeru, bomo skupaj z vami Uroš Adrian medij – duhovni mentor, izjemna vokalna ustvarjalka Maja Založnik in čuteče dame, glasnice ženskega pevskega zbora Karantanija. Verjemi, prav zaradi tvoje prisotnosti, se bo v tem večeru, dogajalo še mnogo več. Zato se nam pridružite in dovolite, da te Vodniki, Angeli, Vnebovzeti mojstri popeljejo v tvoj čas neverjetne kreacije.

 

Vstopnice so že na voljo na www.urosadrian.com