CHORCHYP & SASH VABITA NA PREMIERO NOVEGA SPOTA "NE SE PRED'T", CHORCHYPTLON IN GLASBENI ŽUR!

Predstavitev spota Ne se pred't in žur z znanimi bo v petek 10.11. ob 20h v trampolin parku Woop, v zgornjem baru. 

Na predstavitvi spota bodo s Chorchypom nastopali glasbeniki, ki so povezani z njegovo vsestransko kariero. Pred samim koncertom pa boste lahko uživali ob plesnih ritmih DJ-a in pogostitvi za novinarje in goste. 

Pred tem bo potekal Chorchyptlon, vadba za otroke, od 18.15-  19.15., ki jih bo Chorchyp povabil iz različnih lokacij na katerih Chorchyptlon že deluje.

 

Denis Porčič - Chorchyp, reper, trener borilnih veščin, profesionalni borec, igralec in dobrodelnež se je oglasil s sporočilom in pesmijo Ne se pred't. Kot bi videl v prihodnost, je pred meseci posnel pesem z omenjenim naslovom, ki pa jo je, kot marsikaj drugega, odnesla voda.

Pesem je nastala v sodelovanju s pevcem Sash Kuzma, le-ta pa je postala himna novega projekta z imenom Chorchyptlon, ki ga Chorchyp z ekipo Exatloncev izvaja po osnovnih šolah, gre pa za zabavno učenje o telesu in pravilnem treniraju s pomočjo poligonov.

Chorchyp & Sash Kuzma sta zadnje tri mesece z ekipo snemala kadre za novi videospot Ne se pred’t, vendar so jim poplave prekrižale načrte. Kljub temu, da je video material v celoti izgubljen, se je Denis vseeno odločil, da bo v svet poslal pesem, ki nosi izjemno močno sporočilo, ki bo dalo moč marsikomu, spot pa so zmontirali kar iz posnetkov sodelujočih iz njihovih telefonov.

 

Režiser in snemalec videospota je Andraž Gliha, katerega je doletela še hujša usoda. Ne samo da je izgubil svoje 20-letno delo snemanja glasbenih videospotov, izgubil je tudi vso snemalno opremo in diske, na katerih so se nahajali vsi posnetki videospota Ne se pred’t. Chorchyp in ekipa so zadnje tri mesece snemali številne prizore s šolarji OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, z olimpijskimi judoisti s posebnimi potrebami, invalidom Timom Vodnikom in evropsko prvakinjo Para Dance 2022 Laro Nedeljković, borcem Zanom Tekavcem ter Frankom Bajcem, ki ima tudi glavno vlogo v spotu.

»Ne morem si predstavljati kako se počutijo ljudje, ki so izgubili imetje in streho nad glavo! Želimo pomagati ljudem in upam da  bo pesem, ki nosi ravno pravšnji naslov inspirirala k pomoči«, sta povedala Chorchyp & Sash Kuzma, ki sta na dobrodelnem koncertu v Kranjski gori za žrtve poplav zbrala s kolegi glasbeniki kar 76.000 eur.

Vsak dan napiši novo stran,

vsak dan

in ne se predat, ne obupat!

Nov dan bo s soncem obsijan

nov dan

in ne obupat, nikol se predat!