MAJA ZALOŽNIK JE 10. OBLETNICO KARIERE OBELEŽILA S SOLZAMI SREČE

Zgodil se je večer velikih vokalov, ki jih je obudila pevka Maja Založnik. Ob svoji 10. obletnici kariere je pričarala koncert v rodnih Slovenskih Konjicah, povabljeni pa so uživali v hitih pevk, kot so Aretha Franklin, Chaka Khan, Alicia Keys, Pink, Nina Simone, Adele, Sia, Dua Lipa...

 

»Končno sem dočakala svoj težko pričakovani koncert z gosti. Tonska vaja se je zavlekla, imela sem samo 15 min da zadiham pred koncertom. Ves čas sem imela cmok v grlu, bila sem polna čustev, vesela, vzhičena, polna pričakovanj. Takoj ob prihodu na oder so se mi nabrale solze sreče, veselja. Kocert je bil točno takšen, kot sem si ga želela.  Na odru so se mi pridružili & Pack Čukur, pevski zbor Karantanija in Mia Guček«, je povedala Maja, ki je imela tudi posebnega gosta.

 

 

 

 

Zaupala je:«Na koncert sem povabila svojega dobrega znanca, s katerim se poznava 10 let. To je Nejc Grobelšek, fant ki obožuje  glasbo, igra kitaro in zelo rad prepeva. Velikokrat me je povabil k njim v VDC Ptuj Sonček, kjer sva skupaj pripravljala mini akustične koncerte. Skupaj sva zapela zimzeleno skladbo Ditke Haberl, Kot nekdo ki imel me bo rad in publika je bila navdušena.«

 

 

Gledalci so bili še posebej navdušeni nad Majinim duetom s 6 Pack Čukurjem in Mio Guček. »Mia Guček se mi je pridružila na melodijo pesmi Proud Mary. Ker je Tina Turner bila močna ženska, sva tako tudi midve kot samozavestni peki, ki verjameta vase, nastopili v duetu nam vsem znane vrhunske pesmi in dvignili na noge celo dvorano«, je še povedala rdečelasa ognjena pevka.

 

 

Zaključek večera je zaokrožila izvedba pesmi  THIS IS ME iz muzikala The greatest showman. »VSe pesmi so bile na mojem repertoarju z razlogom, saj je vsaka del ene zgodbe v mojem življenju. S to pesmijo sem se zelo poistovetila in ogromno mi pomeni to besedilo. Na nek način sem se skozi izvajanje repertoarja predstavila publiki kdo Maja Založnik je. Zelo sem srečna da je koncert uspel v superlativih. Imela sem izvrstno tehnično podporo. Moj Marko je organiziral ekipo, ki je postavljala tehnični del, ter delala zvok. Bilo je fenomenalno.  Moj band in back vokalistki so naredili svoj del izvrstno. Zaradi tehnične ekipe in moje glasbene ekipe sem lahko blestela na odru in imela občutek, da bom poletela«, je povedala z navdušenjem.

 

 

 

Majo so na odru spremljali,

Luka Kuhar na bobnih,

Boštjan Videc na basu,

Leon Žunec na kitari in saxu,

Rok Šinkovec na klaviaturah in

gostji na back vokalih Nastja Vodenik in Ana Marčun

 

Po koncetu je pevka s solzami povedala, da je bila zelo vesela izjemnega odziva dvorane. »Bučni aplavzi so nas bodrili in mi dali moči, da lahko izpeljem kaksno pesem na robu solza, saj so določene pesmi zelo osebne in čustvene. Vse to se nebi zgodilo, če me nebi podpiral moj dragi Marko, brez katerega nebi mogla sama izpeljati vso organizacijo koncerta. Zelo sem hvaležna, da me obkrožajo ljudje, ki verjamejo vame in me podpirajo, da lahko ustvarjam, pojem, delam to kar me osrečuje in živim svoje sanje! Na koncertu je bila tudi družina, moja piarovka Kaly Kolonič, prijatelji in ljudje, ki so že leta moji zvesti oboževalci. Zame osebno je bila to ena izmed mojih najlepših noči v 10 letni glasbeni karieri«, je za konec še dodala vokalistka, ki se je dokazala na šteilnih slovenskih in tujih odrih in niza uspešnico za uspešnico. Na odru namreč ni manjkal tudi njen največji hit, čisto sveža pesem Ta Vikend, ki jo lahko slišite na domala vseh radijih.

Fotografije: Marko Alpner

Videospot si oglejte na linku: 

  

AKTIVNA JE TUDI NOVA STRAN MAJE ZALOŽNIK:  www.zaloznikmaja.com