STOJANOVSKI COUTURE & KROĈETA

STOJANOVSKI COUTURE je slovenska, trajnostno naravnana modna znamka, za luksuzne in visoko dodelane kose večernih oblek, vsakodnevnih oblačil in nakita. Blagovna znamka je nastala leta 2013 v Sloveniji, kjer so jo mnogi hitro vzljubili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primerna za vse priložnosti, od vsakdanjih do drznih in razkošnih kosov, ki so odlična izbira za žensko, ki se zaveda svoje ženstvenosti, jo neguje in predstavlja v najlepši luči. Leta 2021 je nastala linija vsakodnevnih in poslovnih oblačil, kjer je poudarek na naravnih materialih, še vedno pa je ohranjen ženstven stil kreacij.

 

 

“Vizija je ustvarjati edinstvene modne zgodbe, polne strasti in ljubezni do kreacij, ki živijo večno, hkrati ohraniti prepričanja o ženstvenosti in eleganci. Globoko cenimo delo šivilj, materiale, vezenine, blago in oblačilo kot umetniško delo", pravi ustanoviteljica blagovne znamke Sanja Stojanovski.

 

 

 

Znamka KROĈETA je produkt ljubezni do kvačkanja in oblikovanja. Blagovna znamka Kroĉeta se je predstavila leta 2021 in tako so ročno izdelane unikatne torbice, ki združujejo različne tehnike in materiale, navdušila Slovenke.

Za ekskluziven in unikaten izgled poskrbi kombinacija različnih prej in barv, z visoko kakovostnimi materiali, dodatki iz bambusa ali lesa ter pozlačeno logo ploščico. Kroĉeta spremlja trend, a se dviguje iz povprečja s svojo unikatno izvedbo.

“Naš način dela je okolju prijaznejši in se trudi imeti pozitiven »social impact«", pravi Slađana Urošević Šimunac, ustanoviteljica blagovne znamke Kroĉeta.