MISIJA NEMOGOČE PREMIERNO NAVDUŠILA TUDI PRI NAS

Končno smo jo dočakali tudi pri nas! Akcijska pustolovska srhljivka z naslovom Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del je sinoči popolnoma navdušila prve obiskovalce na premieri v Cineplexxu v LjubljaniVratolomne in spektakularne akcije, v katerih v glavni vlogi znova blesti Tom Cruise, si je ogledalo več znanih Slovencev, uvod v težko pričakovani film pa sta uprizorila kaskaderja iz Stuntman.si, ki sta na odru pokazala nekaj prijemov in kako je videti «filmski » pretep. Da pa smo se še bolj približali pristnosti v akcijskem filmu, je na rdeči preprogi poskrbel pravi «fičko», ki pa ni doživel slavnega dirkanja po ulicah Rima, kot ga je filmski, temveč je privabil številne poglede obiskovalcev.

 

Predpremierne projekcije se bodo od danes dalje predvajale v vseh Cineplexxovih centrih, v Mariboxu in Kinu Bežigrad, v četrtek 13. julija pa film prihaja na redni spored v vsa kina.

 

Oglejte si  napovednik, akcijska pustolovska srhljivka MISIJA: NEMOGOČE – MAŠČEVANJE, 1. DEL pa v kinematografe prihaja 13. JULIJA 2023.

 

Na velika platna prihaja nova misija ene uspešnih filmskih franšiz, ki pa bo tudi najnevarnejša misija do sedaj - akcijska pustolovska srhljivka z naslovom Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del. Film je režiral Christopher McQuarrie, ki je skupaj z Erikom Jendresenom napisal tudi scenarij. V glavni vlogi znova zaigra Tom Cruise, ki pri filmu sodeluje tudi kot producent. Vrača se del igralske ekipe iz šestega dela, prihajajo pa tudi novi obrazi.


V glavni vlogi Ethana Hunta bo igralec Tom Cruise znova dokazal, da med snemanjem ne potrebuje kaskaderjev in najbolj nevarne prizore posname sam
. Kako se je izkazal na ulicah Rima, kjer so snemali pregon in dirkanje z motorji in avtomobili, si lahko ogledate v posnetku 

, kjer Cruise, vklenjen skupaj s soigralko Hayley Atwell, z eno roko vozi avtomobil in uspešno premaguje tlakovce in se izmika zasledovalcem.

 

O ZGODBI:

V novem delu misije se Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa podajo na najnevarnejšo misijo doslej: izslediti grozljivo novo orožje, ki ogroža vse človeštvo, preden pade v napačne roke. Z nadzorom nad prihodnostjo, usodo sveta na kocki ter temnimi silami iz Ethanove preteklosti, ki se približujejo, se prične smrtonosna dirka okoli sveta. Ko pa se Ethan sooči s skrivnostnim in vsemogočnim sovražnikom, je prisiljen razmisliti, da ni nič pomembnejšega od njegove misije – niti življenja tistih, ki mu najbolj pri srcu.

 

IGRALSKA ZASEDBA: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, Rob Delaney

REŽIJA: Christopher McQuarrie

SCENARIJ: Christopher McQuarrie & Erik Jendresen

PO TELEVIZIJSKI SERIJI avtorja: Bruce Geller
PRODUCENTA: Tom Cruise, Christopher McQuarrie
IZVRŠNI PRODUCENTI:  David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley
ŽANR: akcijska pustolovska srhljivka