NAPOVEDUJEMO: romantična komedija MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3 (My Big Fat Greek Wedding 3)

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se vrača! Septembra prihaja v kinematografe tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino.

Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolčekProducenti filma so Rita Wilson, Tom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin.

 

 

 

 

 

NAPOVEDNIK

,

omantična komedija MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3
pa na redni spored v kinematografe prihaja 7. SEPTEMBRA 2023.

 

O ZGODBI:

Grška družina Portokalosovi se bo odpravila na družinsko srečanje v Grčijo, pri tem pa doživljala prisrčno in izjemno zabavno popotovanje, polno ljubezni in preobratov.

 


OZADJE:

V prvem delu komedije iz leta 2002 spoznamo svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett), s katerim prične hoditi na zmenke, se kmalu poročita in se trudita povezati svoji družini. V drugem delu (2016) pa se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina pa se pripravlja na še obilnejšo grško poroko.

 

 

IGRALSKA ZASEDBA: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin

REŽIJA: Nia Vardalos

SCENARIJ: Nia Vardalos

PO IZVIRNI IDEJI:

PRODUCENTI: Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman
IZVRŠNI PRODUCENTI: Paul Brooks, Scott Niemeyer, Steven Shareshian

ŽANR: romantična komedija