LEGENDARNE IGRALKE blestele na premieri v NEW YORKU, pri nas film ZADOVOLJNE ŽENSKE že v kinu

ZADOVOLJNE ŽENSKE BLESTELE NA PREMIERI V NEW YORKU, PRI NAS OD JUTRI V KINIHŠtiri izjemne legendarne igralke so na premieri komedije Klub zadovoljnih ženk: naslednje poglavje v New Yorku naravnost žarele. Elegantne Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen in Candice Bergen, ki v komediji znova upodobijo najboljše prijateljice, ki pa se v drugem delu podajo na nove dogodivščine po Italiji, so se sprehodile po rdeči preprogi, se nastavljale bliskavicam fotoaparatov in uživale. Na premieri so se jim pridružili še igralec Don Johnson, Ted Danson ter režiser in scenarist Bill Holderman in scenaristka Erin Simms ter drugi povabljeni.

Ta teden se na velika platna vračajo štiri najboljše prijateljice v komediji Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje (Book Club: The Next Chapter). Dolgoletne prijateljice se bodo tokrat odpravile v Italijo na zabavno potovanje, ki ga nikoli niso imele.

NAPOVEDNIK: Komedijo je režiral Bill Holderman, ki je skupaj z Erin Simms tudi napisal scenarij. Oba sta tudi producenta filma. V glavnih vlogah pa zaigrajo Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson.


DIANE KEATON, JANE FONDA, CANDICE BERGEN in MARY STEENBURGEN

O ZGODBI:

Komedija Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje je težko pričakovano nadaljevanje, ki spremlja štiri najboljše prijateljice, ko se s svojim knjižnim klubom odpravijo v Italijo na zabavno popotovanje, ki ga še niso imele. Ko pa zadeve uidejo izpod nadzora in se razkrijejo skrivnosti, se njihove sproščujoče počitnice spremenijo v enkratno dogodivščino.

Vračajo se igralske ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen in Mary Steenburgen, skupaj z Andyjem Garcio, Donom Johnsonom in Craigom T. Nelsonom. Igralski zasedbi se pridružijo še Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie in Vincent Riotta. Scenarij za komedijo sta napisala Bill Holderman in Erin Simms, Holderman pa se vrača kot režiser.

DIANE KEATON, JANE FONDA, CANDICE BERGEN in MARY STEENBURGEN

IGRALSKA ZASEDBA: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson

REŽIJA: Bill Holderman

SCENARIJ: Bill Holderman in Erin Simms

PO LIKIH: Bill Holderman in Erin Simms

PRODUCENTA: Bill Holderman, Erin Simms
IZVRŠNI PRODUCENTI: Brad Weston, Trish Hofmann, Enzo Sisti, Andrew Duncan

ŽANR: komedija

MARY STEENBURGEN, JANE FONDA, CANDICE BERGEN in DIANE KEATON_Na premieri filma Klub zadovoljnih žensk v New Yorku