NOV NAPOVEDNIK za komedijo KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE

NOV NAPOVEDNIK: komedija

KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE (Book Club: The Next Chapter)

 
V maju se na velika platna vračajo štiri najboljše prijateljice v komediji Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje. Dolgoletne prijateljice se bodo tokrat odpravile v Italijo na zabavno potovanje, ki ga nikoli niso imele.


Komedijo je režiral Bill Holderman, ki je skupaj z Erin Simms tudi napisal scenarij. Oba sta tudi producenta filma. V glavnih vlogah pa zaigrajo Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson.

Na voljo je že napovednik, komedija KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE pa na redni spored v kinematografe prihaja 11. MAJA 2023.

 

 

O ZGODBI:

Komedija Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje je težko pričakovano nadaljevanje, ki spremlja štiri najboljše prijateljice, ko se s svojim knjižnim klubom odpravijo v Italijo na zabavno popotovanje, ki ga še niso imele. Ko pa zadeve uidejo izpod nadzora in se razkrijejo skrivnosti, se njihove sproščujoče počitnice spremenijo v enkratno dogodivščino.

 

 

Vračajo se igralske ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen in Mary Steenburgen, skupaj z Andyjem Garcio, Donom Johnsonom in Craigom T. Nelsonom. Igralski zasedbi se pridružijo še Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie in Vincent Riotta. Scenarij za komedijo sta napisala Bill Holderman in Erin Simms, Holderman pa se vrača kot režiser.

 

IGRALSKA ZASEDBA: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson

REŽIJA: Bill Holderman

SCENARIJ: Bill Holderman in Erin Simms

PO LIKIH: Bill Holderman in Erin Simms

PRODUCENTA: Bill Holderman, Erin Simms
IZVRŠNI PRODUCENTI: Brad Weston, Trish Hofmann, Enzo Sisti, Andrew Duncan

ŽANR: komedija