RADIO-LUCIJA KONFERENCA (RADIO + REVOLUCIJA)

Vabljeni na "RADIO-LUCIJA KONFERENCO" (RADIO + REVOLUCIJA)!

 

Inovativna konferenca, ki bo prvič pod eno streho združila 3 industrije: vplivne blagovne znamke (oglaševalce), strastne radijske postaje in vizionarske kreativne agencije iz celotne Adria regije. KONFERENCA bo letos ONLINE, 13. februarja (svetovni dan radia) in 14. februarja 2023, z govorci iz Adria regije, Evrope in Amerike. KAKO SE PRIJAVITE NA KONFERENCO? 
Vstop je brezplačen. Na konferenco se prijavite preko te povezave, ki vas popelje v ekskluzivno FB skupino »KONFERENCIJA RADIO-LUCIJA«, kjer bo konferenca potekala: www.facebook.com/groups/konferencijaradiolucija/ JEZIK KONFERENCE: srbsko-hrvaški in angleški (brez prevodov). Konferenca je edinstvena priložnost da:

>> pridobite ali nadgradite revolucionarno znanje o radiu kot oglaševalskem mediju - kaj lahko radio ponudi več kot le 30-sekundni radijski oglas? >>> kakšne vloge lahko igra radio za moč blagovnih znamk (od prodaje, do prepoznavnosti blagovne znamke, B2B itd.) >> kako lahko radio odlično "poročimo” z drugimi mediji v media mixu oglaševalca >> številni primeri dobre prakse iz radijskega marcaretinga (od oglasov do promocij in sponzorstev) od najbolj spoštovanih radijskih strokovnjakov iz Adria regije, Evrope in Amerike.

 

ZVEZDA SEVERNICA KONFERENCE: radikalna jasnost in izjemna praktičnost predavanj, ki bodo kratka 15 ali 30 minut in ideje ter koncepte lahko takoj implementirate zase. Radio je bil že tolikokrat obsojen na "propad", pa še vedno diha s polnimi pljuči in zdaj se vrača pod žaromete.