NAPOVEDUJEMO: akcija KLUB MORILCEV (Assassin Club)

Konec januarja v kinematografe prihaja akcijski film z naslovom Klub morilcev. Zgodba spremlja morilca, ki mora ubiti sedem ljudi, a ugotovi, da so tudi njegove tarče morilci, ki hočejo ubiti njega.

Na režiserski stolček je sedel Camille Delamarre, scenarij je napisal Thomas Dunn, v glavnih vlogah pa zaigrajo Henry Golding, Sam Neill, Daniela Melchior, Noomi Rapace in Jimmy Jean-Louis.

 

 

Na voljo je že NAPOVEDNIK akcija KLUB MORILCEV pa na redni spored
v kinematografe prihaja 26. JANUARJA 2023.

Povezava do napovednika (YouTube): 


 O ZGODBI:

Ko morilcu Morganu Gainesu (Henry Golding) ponudijo pogodbo, da ubije sedem ljudi, hitro ugotovi, da so njegove tarče prav tako morilci s pogodbo, da ubijejo njega. Edini izhod iz situacije je pustiti sledi trupel in najti genija, ki jim je nastavil past. Morgan se odpravi na lov na ljudi, enega za drugimMedtem se atentatorji spravijo na Sophie, Morganovo ljubezen. Uporabijo jo kot kmeta v svoji smrtonosni igri in Morgana prisilijo v nemogoče žrtvovanje: edini način, da reši njeno življenje, je, da izgubi svoje.

 

 

IGRALSKA ZASEDBA: Henry Golding, Sam Neill, Daniela Melchior, Noomi Rapace, Jimmy Jean-Louis

REŽIJA: Camille Delamarre

SCENARIJ: Thomas Dunn

PRODUCENTI: Kieran Corrigan, Jordan Dykstra, Todd Lundbohm, Emanuele Moretti, Ellen S. Wander

IZVRŠNI PRODUCENTI: Mark Andrews, Dennis Crow, Thomas Dunn, Simon Fawcett, Joseph Lanius, Christina Lundbohm, Joe Simpson, Amar Singh, Jonathan Taylor

ŽANR: akcija

 

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Karantanija Cinemas

Barbara Snoj | PR Manager