Ali jabolko vedno pade blizu drevesa?

 

Vnukinja R&B legende - Arethe Franklin je bila na avdiciji za 'American Idol'. Ali jabolko vedno pade blizu drevesa?

 

Vnukinja Arethe Franklin, Grace Franklin, je bila v nedeljo na avdiciji za "American Idol". 15-letnica je zapela znano pesem "Killing Me Softly". Tej je sledila še "Ain't No Way"

Vendar se je zapletlo. Čeprav je ena od sodnic Katy Perry menila, da ima talent, Grace ni prišla v naslednji krog.

 

 Foto: Fox and Ron Howard/Redferns

Grace Franklin je nastopila je nastopila na glasbenem tekmovanju "American Idol« . Zapela je pesem svoje babice Arethe Franklin "Killing Me Softly".  A njena izvedba ni prepričala sodnikov  Katy Perry, Lionel Richard in Luka Bryan.  Najmanj naklonjen ji je bil Lionel. Ko je povprašal, kaj jo je pripeljalo na odet American Idol , je namignila na glasbeno družinsko ozadje in povedala:

 Video (vir):youtube; 

»Z babico sv si vili zelo blizu. Ves čas sem jo spremljala. Veliko sem potovala z  njo.

Izvedba Killing Me Softly sodnikov ni prepričala. Dali so ji še eno priložnost, ki jo je izkoristila z odpeto pesmijo  "Ain't No Way".

Vir instagram

Žal ji tudi ta poskus ni uspel.

Sodnikov ni prepričala. Še najbolj naklonjena ji je bila Katy Perry, ki je v njej videla talent.

 "Mislim, da imaš po sebi zvezdni prah in iskrico," je dejala in dodala: "Prelepa si in če nam boš zaupala, če nam boš prisluhnila, če se boš vložila v delo, mislim, da lahko pri tebi najdemo to naslednjo raven."

A odločilen je bil Riche: »Mislim,da je najboljša stvar zate, da poskušaš iti nazaj. Pojdi nazaj in začni od začetka. Nato se vrni.«

Richie je Franklino objel, pomiril in jo spodbudil, naj se vrne. pomiril tako, da jo je objel in spodbudil, naj se vrne.