Tudi vi čakate na Božička kot Soul Fingers?

Denis in Haris, najbolj soul brata na sceni, združena pod imenom Soul Fingers, ki je zagotovo sinonim za najboljšo zabavo v mestu, sta izdala nov spot, ki bo prijetno obarval praznično vzdušje. I Saw Mommy Kissing Santa Claus je zanimiva pesem, z malo drugačnim videospotom, kjer Hari dokazuje, da je lahko rolanje tudi zimski šport. Z novim spotom Soul Fingers najavljajo tudi svoj program Soul, Smile&Style Christmas special, s katerim so že zaokrožili po mestih v regiji, za novo leto pa bodo z njim nastopili na glavnem trgu v Zagrebu.

Del spota I saw Mommy kissing St Claus je bil posnet na lanskem Zagrebškem adventu, na katerem so Soul Fingers naravnost navdušili s svojim pogramom.  Kljub hladnemu vremenu so Soul Fingers podžgali publiko do te mere, da jim je vrnila z velikim navdušenjem. In ravno to je podžgalo pevca Harisa, da se je po koncertu želel popeljati skozi mesto kar na rolerjih, kamera pa je na srečo vse to zabeležila in tako je kasneje nastala ideja za spot.

„Obožujem rolanje ponoči, ko mesto spi. Takrat ima mesto neko magično moč. Ko rolam, mi v glavi igra nešteto melodij. Tega večera, po koncertu, sem se šel rolati in to povedal Denisu. On se je kar naenkrat znašel v mestu z dvema prijateljema in prinesel moj kostim za nastop, kamere in osvetljavo in rekel, no, zdaj ko rolaš pa zraven poj še I saw Mommy kissing Santa Claus, mi pa te bomo snemali. Celo noč smo se vozili po okrašenem mestu in seveda sem na ves glas pel pesem. Denis pa me je s prijatelji snemal iz avta. Bilo je naravnost genijalno. To mi morali večkrat početi! Zagotovo noč, ki se je bom spominjal za vedno!“, je povedal Haris, Denis pa je dodal:“ Zelo zadovoljni smo s posnetim, če pa bi odkrili še s katero mamo se poljublja Božiček, pa bi bili še bolj zadovoljni“.

VIDEOSPOT: