Annete posvetila pesem možu

Anette predstavlja skladbo, ki nosi preprost in iskren naslov ‘Ljubim’. Besedilo in živahno melodijo preveva optimizem in dobra volja - ‘Ko zjutraj sonce me zbudi in čutim, vse bo v redu…’ Besedilo in glasbo je napisala Anette (Anja Mlinar), pod aranžma sta se podpisala Krešimir Tomec in Nermin Puškar.

Pesem ‘Ljubim’ je posvečena mojemu možu, ki je moja največja ljubezen in podpora na glasbeni poti. Sicer pa ima skladba poleg ljubezenskega sporočila, še simbolični pomen: "Ljubiti pomeni biti zaljubljen v življenje in v vse, kar ti daje. Kadar sem v tem stanju, lahko hodim po ulicah in povsod dobim navdih, ’ je še dodala Anette.

Videospot je bil posnet v Izoli, v sproščenem, prijateljskem vzdušju.‘Želeli smo narediti čimbolj sproščen videospot, ki ponazarja lahkotnost skladbe in pozitivno vzdušje. Igralcev za videospot ni bilo lahko najti, hvala bogu sta v zadnjem trenutku priskočila na pomoč prijatelja Andrej Černic in Adrijana Oblak, ki sta prvič znašla pred kamero in sta kljub začetni tremi odlično opravila svojo nalogo.’, pravi Anette.

Igralec Andrej bi izkušnjo z veseljem še kdaj ponovil:"Snemanje v spotu se mi je zdela pozitivna izkušnja in bi z veseljem še kdaj sodeloval. Ker že od prej dobro poznam Anette, mi je bilo veliko lažje se sprostiti pred kamero" premleva Andrej Černic. 

Anette je razkrila, da so se na snemanju spota neizmerno zabavali, saj je Andrej med pobiranjem žoge za kader naletel na ‘pasjo bombico’.‘Na samem snemanju pa smo se pošteno nasmejali Andreju, ki je med pobiranjem žoge na travi, pobližje spoznal pasje iztrebke.’"Anette spremljam že nekaj časa in jo podpiram pri njeni ustvarjalnosti. Z veseljem sem se odzvala na povabilo. Kamera sicer ni moja največja prijateljica, smo pa ob ustvarjanju neizmerno uživali." je povedala Adrijana Oblak.  

Vreme nam je bilo za oktobrski mesec res naklonjeno, da smo lahko resnično pričarali pravo poletno vzdušje. Za režijo je ponovno poskrbel odlični Perica Raj, za kamero pa Nik Čebulec. Videspot je bil posnet na različnih lokacijah v Izoli, Simonovem zalivu in Strunjanu.

.be">
.be