Uroš Perič v Tolminu

Uroš Petrič prihaja v Tolmin!  

Gostoval je pri številnih big bandih in bil gost številnih festivalov, kot so Montreux Jazz Festival, French Quarter Festival v New Orleansu, Sweet Auburn Festival v Atlanti (Georgia), Nisville v Srbiji, Tanjazz v Maroku. 11. marca bo ob 20h nastopil v  Kinogledališču v Tolminu z  Jazz Punt Big Bandom, na voljo pa je le še nekaj vstopnic. 

Mi vam podarjamo 2 vstopnici.  Sodelujte v nagradni igri na našem FB profilu ali tako da pošljete mail z besedo Perič na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Perič najpogosteje nastopa s svojim kvartetom. Poje, igra klavir, harmoniko in zadnje čase tudi sax. Do zdaj je imel med drugim več kot 300 koncertov, posvečenih Rayu Charlesu. Nastopal je v 18 državah na treh celinah (Evropa, S. Amerika – ZDA, Afrika). Aktiven je tudi kot pisec besedil in skladatelj pesmi. Njegove avtorske pesmi so objavljene na različnih glasbenih albumih, ki so izšli v Nemčiji, Sloveniji in v ZDA. Njegova skladba UP Down Blues je zasedla drugo mesto na velikem tekmovanju ISCN (kategorija blues) v Nashvillu.