Kje boste v petek?

V petek, 27. januarja ob 21h, bo v klubu Cvetličarna potekal že osmi Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji. Letošnja tema: Escape Room!

Ker je Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com in radia Antene najboljša spoznavna žurka leta! In ker se bo tam dogajalo marsikaj. J Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Kaj imajo skupnega zmaji in mafijci?

Escape Room! Jaa, v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna bo tudi spoznavna postaja Escape Room – Pobeg iz … hmm, samskosti?

Tam boste v paru, ki vam ga »zrihtamo« mi, reševali uganke, ki vas bodo vodile do cilja – spopadli se boste z ljubljanskim zmajem ali pa boste kot mafijec ali njegova prijateljica ujeti v nevarnem ljubezenskem trikotniku. J

Ampak ne le to, čakajo vas še Spoznavalnica, Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje, Zmenek na slepo in še in še in še. Pridružite se nam na največjem spoznavnem vrtiljaku v S-LOVE-niji!

* Sponzor sob pobega je Orehov gaj.

Skupina Joker, Balonji ples in Nipke

Ni prave žurke brez prave glasbe! In brez skrbi, da bo skupina Joker poskrbela, da se bodo vaše pete iskrile od Balonjega plesa. Se sprašujete, kaj je to? To boste morali ugotoviti kar na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8. J

Plesa bo ogromno – naučili se bomo celo nove plesne koreografije in nato tekmovali za lepe nagrade. Ugotovili pa boste tudi, kako se je razpletla zgodba Nipke-ja in njegove Urške, ki sta se spoznala prek spleta.

Kaj vse vas čaka na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVEniji 8?

Kdo je kupid Ljubo?

Zvezda večera, ki skrbi, da iskrice švigajo vse povprek! Ljubo vam bo dal svoj nasvet za osvajanje ter vas in vašega izbranca ali izbranko ustrelil s svojo ljubezensko puščico. :)

Se vidimo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na največji spoznavni žurki Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room? Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Bi raje zmenek prek spleta?

Ste bolj »ziheraš« in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.