V prazničnem mesecu z novim spotom

"Božič bi moral biti predvsem skromen in ponižen. Praznovati bi ga morali v miru, ob druženju in veselju. Mislim, da božič ni namenjen velikim slavjem in številnim darilom. Sam ga praznujem povsem drugače, sem globok vernik, zato poskušam živeti v skladu z evangelijem. Prav zato praznujemo zelo skromno, tudi obdarujemo se tako. Veliko mi pomenijo že iskren nasmeh, stisk roke, mala čokolada, pozornost«, pravi Stavros, ki goji globoko spoštovanje do božične tradicije. Navadno se dan pred božičem doma postijo, proti večeru pa okrasijo smrečico in se ob polnoči udeležijo polnočnice ter tako pričakajo božič. Potem odpirajo darilca pod smrečico, naslednji dan pa uživajo v družinskem kosilu in preprosti hrani. Stavros raje obdaruje druge, saj ima sam  veliko stvari in oblačil, ki jih ne potrebuje več. Prijateljem poklanja tudi ribe, ki jih nalovi sam.

Pesem Sretan božič ljubavi je posnete v studiu Lupo Records. Autor teksta je Neno Ninčević, avtor glasbe Luppo, aranžma je delal Mario Mikšić, produkcija pa je nastala pod okriljem Ljuba Šeperića. Spot je posnet v Zagrebu v studiu Novalis in na lokacijah Zrinjevac, Gornji grad, Trg  Bana Jelacica. Režiser spota je Dario Radusin, za make up pa je poskrbela Edita Prodan.

 

Čeprav Staki božiču posveti veliko pozornosti, to ne velja za silvestrovo. Tega bo letos preživel v Poreču delavno, tako kot večina glasbenikov, saj bo na trgu nastopil skupaj z Grdovičem za več tisoč ljudi. Tudi njegove želje za prihajajoče leto so zelo skromne. "Predvsem si želim zdravja. Poleg tega bi želel, da mi nov album uspe tako, kot sem si zamislil. Upam, da dobim dovolj moči, in to naredim na pravi način. Mislim, da bo nov album veliko presenečenje za vse moje oboževalce," je pravi Jasmin, ki po hitu Vino nek se toči v prazničnem mesecu razveseljuje ljudi z novim singlom in spotom Sretan božič ljubavi.