Kje bo zabava

Kurzschluss letos prihaja prej, traja dlje, a ostaja na Gospodarskem razstavišču. Joris Voorn se v Ljubljano vrača po dveh izjemnih partyjih, kjer je publiko navdušil s house ritmi in Detroit techno podtoni. Skupaj z izjemno publiko, razkošno svetlobno tehniko in odličnim ozvočenjem, Kurzschluss 3ER v novembru napoveduje izjemno noč klubske zabave.

Joris v svojih setih mojstrsko prestopa med različnimi žanri, v katerih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno. pri čemer se mu klanjajo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.

Joris Voorn je festivalski in klubski headliner s tremi studijskimi albumi ter številnimi remixi in nagradami, ki jih je prejel za njegovo ustvarjalnost in predanost elektronski glasbi. Njegov genialni glasbeni duh najbolje opisuje kompilacija

, v katero je nizozemski DJ uspel zmiksati približno 100 pesmi. Poseben dosežek, posebnega artista. Joris Voorn v Kurzschluss prihaja 18.11. v spremstvu DJ – jev Martina Buttricha, Mike Valeta, Angel Anxa in Stanny Abrama.